Milletvekili Gültekin vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Edikli Beldesini ve Konaklı Beldesini ziyaret eden Milletvekili Gültekin vatandaşlar ile bir araya gelerek taleplerini dinledi. Cuma namazını Edikli Merkez Camisinde eda eden Milletvekili Gültekin, Cuma namazı sonrası ziyaretlerine devam etti. Esnaflarla ve vatandaşlarla bir araya gelerek, hasbihal edip taleplerini dinledi. Edikli Belediyesinin yapımını tamamladığı araç parkı, kesimhane ve düğün salonunda incelemelerde bulunan Gültekin, yatırımların Edikli Beldesine hayırlı olması dileklerinde bulundu.


Edikli Beldesinde çiftçiler ile bir araya gelen Milletvekili Gültekin, depolardaki patates ile ilgili çözüm önerilerini dinlediğini, konuyu ilgili bakanlarımıza ilettiğini ve konunun takipçisi olduğunu söyledi. Her daim çiftçinin yanında olmaya devam edeceğini söyleyen Milletvekili Gültekin, üreticilerin müsterih olmalarını patatesin kirli siyasi kampanyaya alet olmasının yanlış olduğunu, çözümleri kurumlarımızla çiftçilerimizle birlikte yapabileceğini söyledi.

 Edikli Beldesi’nde ki ziyaretinden sonra Konaklı Belediyesi'ni de ziyaret eden Gültekin, Belediye Başkanı Maksut Özçelik ve vatandaşlarla bir araya gelerek belde de yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ayrıca Konaklı Beldesi’nde, vatandaşların güvenli ve konforlu ulaşım sağlayacakları Hüyük-Konaklı Üstgeçit Projesinde incelemelerde bulundu.  Milletvekili Gültekin, “Üstgeçit projemiz de sona geldik. Asfaltlama işlemi de tamamlandı. Kenar korkulukları da önümüzdeki günlerde bitirilerek yolumuzu trafiğe açacağız. Her şeyin en iyisine layık olan hemşerilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Edikli ve Konaklı için gecelerini gündüze katarak hizmet etme aşkıyla çalışan Belediye başkanlarımız Ercan Şayhan ve Maksut Özçelik’e çalışmalarında başarılar diliyorum. Niğde’mizin her bir köşesinde bulunan hemşerilerimiz için bizlerde başkanlarımıza destek vermeye, birlikte çalışmaya devam edeceğiz. " İfadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim