Milliyetçi Hareket Partisi Niğde İl Kadın Kolları Başkanlığı Bor İlçesi Ahmet Kuddusi Huzurevi ve Rehabilitasyon merkezinde etkinlik düzenledi.

Haber-Foto-Video: Selim GÖKEL

Fotoğraflar Aşağıda
.
Milliyetçi Hareket Partisi Niğde İl Kadın Kolları Başkanlığı Bor İlçesi Ahmet Kuddusi Huzurevi ve Rehabilitasyon merkezinde her yıl yaptıkları müzikli eğlenceyi bu yılda tekrar ettiler.

Faaliyetlerine hız veren MHP Niğde Kadın Kolları partili partisiz Niğdeli bir çok kadınla Niğde ve çevresinde bir çok etkinlik yapıyor. Geçtiğimiz günlerde Mersin iline kültür gezisi düzenlenmesinin ardından, bu hafta sonu da Bor İlçesindeki Ahmet Kuddusi Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezinde yoğun bir katılımla müzikli eğlence düzenlediler.


HUZUREVİ VE REHABİLİTASYON MERKEZİ SAKİNLERİ FARKLI BİR GÜN YAŞADI

Huzur Evinde kalan yaşlı vatandaşlar ile Rehabilitasyon merkezinde kalan özürlü gençlerle birlikte eğlenen MHP’li kadınlar Bor Ahmet Kuddusi Huzurevi ve Rehabilitasyon merkezi sakinlerine farklı bir gün yaşattılar.

Yerel sanatçıların çaldığı parçalar ile oynayan Huzurevi ve Rehabilitasyon merkezi sakinleri yaşlı ve genç vatandaşlar yerel sanatçıların çaldığı duygulu parçalar ile hüzünlenirken, programın sonuna doğru ise hep beraber söylenen ve çalan oyun havaları ile oynayarak coştular.

NİĞDE’NİN EN BÜYÜK VE ETKİN BAYAN STK’SI OLACAĞIZ

MHP Niğde Kadın Kolları İl Başkanı Esra Alkan; Bizler ilimizdeki huzurevleri, rehabilitasyon merkezleri, sakat, dul ve yetimleri, şehit, gazi, köy okulları gibi bir çok kurumun yanında, evlerinde bulunan muhtaç ve ihtiyaç sahibi bir çok hemşerilerimizi de ziyaret ediyoruz. Onları dinliyor, sorunlarına çözüm olmaya çalışıyoruz onların yanında olduğumuzu hissettiriyoruz.”şeklinde konuştu.

MHP Niğde Kadın Kolları Başkanı Esra Alkan, Kadın Kolları Başkanlığı olarak asıl amaçlarının bayanlar konusunda Niğde’nin en büyük sivil toplum kuruluşu olmayı hedeflediklerini söyledi.

Esra Alkan ; Başkanlığımızın asıl amacı, kadınlar olarak Niğde’de partili  partisiz, kültürü, gelir düzeyi, yaşam biçimi, ne ve nasıl olursa olsun,  bir çok bayan ile kadın dayanışması yapmak, kentimizde kadın farkındalığını oluşturmak, bunu ilk önce yerel siyasette etkin hale getirmeyi planlıyor ve bunun için Niğdeli kadınlardan oluşan geniş halkalı bilgi veri tabanı oluşturuyoruz. Kısa zamanda Niğde’nin bütün kadınlarına ulaşmayı, diyalog kurmayı, bilgi tabanı oluşturmayı hedefliyoruz. Bu çalışmaları tamamladıktan sonra genç kız ve kadınlar konusunda Niğde’de en geniş, en etkin, bir sivil toplum kuruluşu olmayı başaracağız” dedi.

Bazı MHP yöneticilerinin de bulunduğu etkinlikte, MHP’li kadınlar Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi sakinlerine çeşitli ikramlarda bulundu.







Editör: TE Bilişim