Milliyetçi Hareket Partisi Niğde Milletvekili Aday Adayı Ahmet Özbek 11 Nisan’da açıklanacak kesin listeye sayılı günler kala ziyaretlerini sürdürüyor.
 
         Her gün ayrı bir bölgede ziyaretlerini sürdüren MHP Niğde Milletvekili aday adayı Ahmet Özbek, ziyaretleri ile “MHP olarak vatandaşın yanındayız” mesajını verdi. Son olarak MHP Genel Merkezi, Bor Mahalle pazarları ve Ereğli İlçesi’ne ziyaretlerde bulundu. Ereğli ilçesinde Kırallar Ticaret işletmesi ve işletme sahibi Ramazan Kıral’a da nezaket ziyaretinde bulundu.
 
Bor semt pazarları gezisinde vatandaşın sorunlarına ve taleplerine cevap veren Ahmet Özbek “Vatandaşımız genel olarak AKP iktidarının ekonomik ve sosyal alanlarda sürdürmeye çalıştığı işlerden memnun değil. Birçok vatandaşın ortak kanısı olarak bu durum ortaya çıkıyor. Bunu biz değil kendilerine daha iyi bir hayat, iş, aş gibi şartları sağlamak üzere iktidarını seçip meclise gönderenlerin kendileri söylüyor. Bizde MHP olarak vatandaşın son 9 yılda artan sorunlarına çözüm olmak için iktidara talibiz” dedi.

 
Editör: TE Bilişim