Dünya Tarım Günü dolaysıyla MHP Niğde Kadın Kolları Niğde Ziraat Odasını ziyaret ederek, Niğde’de tarımı masaya yatırdılar.


Haber- Foto: Gökhan ÖZBEK / TyN HABER

 

Niğde’de son zamanlarda yaptıkları çalışmalardan adından sık sık söz ettiren, MHP Niğde Kadın Kolları, büyük bir sinerji ile çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Dünya Tarım Günü dolaysıyla MHP Niğde Kadın Kolları Başkanı Döndü Gökmen ve yönetimi Niğde Ziraat Odası’nı ziyaret ederek, karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.

Niğde Ziraat Odası Başkanı Veli Kenar’ın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette Niğde’de tarım masaya yatırıldı. Ziyarete Niğde Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Rasim Yılmaz’da katılarak devam etti.

Başkan Veli Kenar, gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Niğde’de tarımla uğraşan herkesin sorununu çözmek için yoğun çaba sarf ettiklerini ifade ederek, sorunları ilgili makam ve kurumlara ileterek çözüm aradıklarını ifade ettiler. Kenar; “Başta patates olmak üzere, pancar ve elma gibi tarımsal ürünlerimiziniz tanıtımı ve pazarlanması noktasında üreticilerle ve muhatapları ile sürekli sıcak bir ilişkideyiz. Bu konuda düzenlediğimiz etkinliklerle Niğde’nin kanayan yarası patates gerçeğine çözüm bulmaya çalışıyoruz!” dedi.

MHP Niğde Kadın Kolları Başkanı Döndü Gökmen ise “Bizler Niğde gerçekleri üzerine pozitif siyaset yapan insanlarız. Amacımız üzümü yedikten sonra bağcıyı dövmek değil. Niğde’nin kanayan yarası patates olmak üzere tüm tarımsal ürünlerinin hak ettikleri değeri kazanması için mücadele ediyoruz. Bugün Dünya Tarım Günü. Bu vesile ile ziyaret ederek, Niğde’de tarımın son durumunu sizlerden öğrenmek, siyasal katkımızı sunmak için buraya gelmiş bulunmaktayız. Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin Niğde üzerinde ki hassasiyeti herkes tarafından bilinmektedir. Bu bağlamda Sayın Bahçeli’nin sizlere kutlama mesajını da getirmiş bulunmaktayız. Parti olarak başta İl Başkanımız Hakan Er olmak üzere tüm çalışanlarımız, Niğde için, ekonomisi için gece gündüz siyasetlerini yaparak pozitif katkı sunmaya devam ediyorlar” dedi.

2 saati aşkın gerçekleşen ziyarette, bir çok tarımsal ürün üzerine sohbetler yapılarak, gerçekleşmiş oldu.

 





Editör: TE Bilişim