Milliyetçi Hareket Partisi Kemerhisar Belde Belediye Başkan Adayı İzzet Ertan çalışmalarına devam ediyor.

Haber-Kamera: Selim GÖKEL


Bor İlçe Başkanı Şefik Çalgın, MHP Bor Belediye Başkan Adayı Fahrettin Özalp ve ilçe yönetim kurulundan  oluşan heyet  MHP Kemerhisar Belde teşkilatına ziyarette bulundu.

Çeşitli konuların istişare edildiği ziyarette. MHP Bor İlçe Başkanı Şefik Çalgın; Buradaki arkadaşlarımızla istişare etmek, onlara destek vermek için burada bulunuyoruz.  Kemerhisar Beldemiz Belediye başkanlığını çok önemsiyoruz. Büyük ihtimallede başkanlığı burada alacağız. Sayın hocama buradaki çalışmalarından dolayı başarılar diliyorum” dedi.

MHP Kemerhisar Belde Belediye Başkan Adayı İzzet Ertan ise Kemerhisarlıların her oyunun ayrı bir sorumluluğu olduğunu,  bu seçimlerin çok önemli olduğunu belirttiği konuşmasında ; Kemerhisar halkına birlik, beraberlik, dostluk içerisinde bir belediye başkanlığı taahhüt ediyorum. Kemerhisar’da şuana kadar hayata geçirilmeyen bir çok şeyi de hayata geçireceğime söz veriyorum. Kemerhisar Orta Anadolu’nun en güzel beldesi olması gerekirken, Kemerhisar’da bir atılım yapılmadığını görüyorum.”diyerek. başlıklar halinde Kemerhisar beldesi için hedeflerini anlattı.

MHP Kemerhisar Belde Belediye  Başkan Adayı İzzet Ertan; Kemerhisar için hedef ve projelerimizi kısaca başlıklar halinde değinecek olursak,  Kemerhisar gençliği için kültürel, sportif faaliyetleri ve meslek edinme kursları açacağız. Kemerhisar’ın ihtiyacı olan Kantar yapacağız. İçmeceleri, kültürel faaliyetin merkezi haline getirip burada kültürel ve sportif tesisler açarak halkın hizmetine tekrar sunacağız. Kemerhisar  da yeşiştirilen meyve ve sebzelerin değerlendirilmesi için hal kurulmasını sağlayacağız. Kemerhisar Kemerlerini turizme açmayı, Sit alanlarına ilişkin bir an önce çözümlenmesini sağlayacağız.  Emeklilerimize sosyal tesisler yapıp, onların bir çok etkinliğe katılmalarına destek vereceğiz.  Yaşlılarımıza sosyal merkezler kuracağız. İşsiz gençlerimiz için “İşte İş” projesi geliştiriyoruz. Yükçayırı’nda bulunan havuzun sosyal tesis haline dönüştüreceğiz.  Niğde Üniversitesi ve hayırseverlerle görüşüp Kemerhisar’a Turizm Meslek Yüksek Okulu kurulması için girişimlerde bulunacağız.  Belediye binasında “Turkuaz Masa” kurup, vatandaşlarımızın belediyeye girer girmez karşılanacağı, çayını içerken sorunların dinleneceği, çözümlerin üretileceği ve konularla ilgili bilgilendirme amaçlı halkla ilişkiler birimini kullanacağız.”dedi.

Ertan, Kemerhisar’ın eksiklerinin farkında olduklarını, çözümü konusunda da yeterli çalışmalarının olduğunu, ileriki dönemlerde Kemerhisarlılara açıklayacaklarını belirtti.

 



Editör: TE Bilişim