Mhp Niğde Teşkilatı önceki gün almış olduğu karar ile seçmenler ve vatandaşlar tarafından taktir topladı.
 
Seçimlerde araç konvoyu birkaç üçüncü dünya ülkesinde ve Türkiye’de uygulanan bir üsletilik tam olarak amacına hizmet etmeyen bir propaganda yöntemi. Geçtiğimiz bir önceki yerel seçimde partiler almış olduğu kararla konvoy oluşturmamışlar ve gerek çevre rahatsızlığı gerekse ülke kaynaklarının israfı önlenmişti.
 
Haziran seçiminde vatandaşlarımız yine aynı uygulamanın yapılmasını bekliyor. 
 
Bu konuda MHP’nin girişimlerine AKP hariç bütün partiler olumlu bakıyor.
 
 
12 Haziran Pazar gününden bir gün önce yani cumartesi günü yapılacak üniversite giriş sınavlarına girecek olan öğrencilerin vatandaşların rahatsız olmaları ve şehir merkezindeki trafiği etkilememesi için bu hafta MHP Niğde teşkilatının düzenleyeceği araç konvoyu iptal edildi.
 
Konu hakkında açıklamada bulunan MHP Niğde İl Başkanı Şakir Sevdi, geçtiğimiz gün AKP hariç partilerin olumlu yanıt verdiği bu teklif diğer partiler tarafından da uygulanacağı kararına varıldığını belirti. Sevdi “ MHP olarak bizler Niğde şehir halkını rahatsız etmemek için çalışıyoruz. Şehir içeresinde araçlarla konvoy gezintisinin bu süreçte doğru olmadığını düşünüyoruz. Böylelce hem sınava girecek olan öğrenciler, hem vatandaş ve ambulans polis ve itfaiye gibi acil hizmetler veren birimlerinde etkilenmeyecek. Vatandaşımız seçim öncesi çok daha sakin bir gün geçirebilecek. Bu teklife destek veren tüm partilere teşekkür ediyorum” dedi.


Video görüntüsü tanıtım içeriklidir


Editör: TE Bilişim