Milliyetçi Hareket Partisi Niğde Merkez İlçe Teşkilatı seçim ve parti çalışmalarının yanı sıra düzenlediği sosyal etkinli ve aktivitelerle de göz doldurmaya devam ediyor.



Her haftanın Cumartesi günü, düzenlenen halı saha maçları ile kaynaşma ve istişare konusunda birlik sağlayan ve dışarıdan gelen partili partisiz her kesimi bu maçlarda misafir eden Milliyetçi Hareket Partisi Niğde Merkez İlçe Teşkilatı, Milliyetçi Hareket Partisi Niğde Merkez İlçe Başkanı İmdat Yağmur başkanlığında faaliyetlerine devam ediyor.


 Dostluk ve kardeşlik çerçevesinde düzenlenen halı saha maçlarına neredeyse her hafta tam katılım sağlanıyor.  Ailelerin de gelip seyrettiği hatta takımlara dâhil oldukları maçlarda büyükler gençlere adeta taş çıkarken Merkez İlçe Başkanı İmdat Yağmur “Bu tür faaliyetler oldukça da beğeni toplamaya devam ediyor. Burada amacımız sadece yönetimin değil vatandaşımızla da bir araya gelerek zaman geçirerek, çalışmalarımıza ve partimize destek vermeleri için istişarelerde bulunuyoruz.  Merkez İlçe Teşkilatı olarak ben dahil bütün arkadaşlarımız Milliyetçi Hareket Partisi’nin bekası ve zaferi için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Önümüzdeki süreçte de bazı çalışmalarımız ve faaliyetlerimiz olacak. Bizler seçildiğimiz ilk günden beri planlarımızı yaparak çalışmalarımıza başladık” dedi.



Editör: TE Bilişim