MHP Niğde İl Başkanı Hakan Er, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajında tüm çocukların, Niğde halkının ve Türk Milletinin bayramını kutladı.


MHP İl Başkanı Hakan Er yayımladığı mesajda, çocukların milletimizin geleceğinin temelini oluşturduğunu bildirdi.

Er, "23 Nisan 1920 tarihi milli egemenliğimizin ilan edildiği ve egemenliğin kayıtsız şartsız milletin olduğu bir başlangıcı ifade eden gündür. Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açıldığı bu günü tüm dünya çocuklarına bayram olarak armağan etmesi, geleceğimizin güvencesi olan çocuklara verdiği değerin ve duyduğu güvenin en büyük göstergesidir.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, dünyada kutlanan ilk ve tek çocuk bayramıdır. Çocuklar bir toplumun geleceğidir. Bizlere düşen görev geleceğimizin mimarları olan çocuklarımızı, milli ve manevi değerler aşılayarak, topluma faydalı bireyler olmasını sağlamaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, ilk meclisimizin kahraman üyelerini ve milli egemenliğimizin kazanılmasında mücadele veren kahramanlarımızı, bu uğurda şehit olan yiğitleri, rahmetle ve minnetle anıyorum.

Bu vesile ile hemşehrilerimin, çocuklarımızın ve tüm dünya çocuklarının bayramını kutluyor, sağlık, huzur ve barış içerisinde yaşamalarını temenni ediyorum" dedi.

 

Editör: TE Bilişim