Bekil ; “ 3-0 diyorlardı, önce ikiye düştüler, belki de biri bulamayacaklar…”
Video sayfanın dibinde…

12 Haziran seçimlerinde en az iki milletvekilliği hesabı yapan MHP’liler her geçen gün bu hedeflerine ulaşmak için durmadan heyecanla   çalışıyorlar.
Geçtiğimiz hafta sonu akşam saatlerinde 2007 yılı milletvekili seçimlerde MHP’den aday olan Ahmet Ermiş ve beraberindeki ülkücü grup onlarca araçlık konvoyla MHP Niğde İl Başkanlığını ziyaret etti. Parti binasında yapılan görüşmenin ardından Niğde teşkilatının da katılımı ile konvoy halinde Bor İlçesinde 50. Yıl sitesi altındaki MHP’nin seçim bürosuna geldiler.
Seçim bürosu önünde toplanan kalabalığa kısa bir konuşma yapan MHP Niğde İl Başkanı Şakir Sevdi “ Bu güne kadar Milliyetçi Hareket Partisi’nin bayrağını dalgalandırmış ve Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin Bor İlçemizi ziyaretlerinde vurguladığı gibi,   Bor sevgisi gün geçtikçe artmakta ve dalga dalga büyümektedir. Bu gün burada Milliyetçi Hareket Partisi’nin iktidara yürüyüşünün bir adımını daha Bor’da atmış oluyoruz. Bor daima Milliyetçi Hareket Partisi’nin kalesi olmuştur ve olmaya devam edecektir. Bor’da dalganan MHP bayrağının düşmesine hiç kimsenin gücü yetmeyecek hele AKP’nin gücü hiç yetmeyecektir. İçinizden birisi olan Hasan Hüseyin Alınak’ın milletvekiliğini 13 Haziran’da sizin gücünüzle, verdiğiniz destekle inşallah göstereceğiz” dedi.
İl Başkanı Şakir Sevdi 2007 seçimlerinde MHP’den milletvekili adayı olan Ahmet Ermiş’in Niğde teşkilatına yaptığı ziyaretten dolayı da teşekkürlerini iletti.
“ 3-0 diyorlardı önce iki ye düştüler belki de biri bulamayacaklar…
Seçim bürosu önünde kısa bir açıklamada bulunan Milletvekili adayı Hikmet Bekil; Biraz önce Niğde’de ki konuşmasında Ahmet Ermiş kardeşimiz dedi ki bir buçuk ay önce slagon atmışlardı “3-0 inşaallah” diye şimdi 2 ye düştüler, belki de biri bulamayacaklar, bu işler birlikle, beraberlikle olur, işte birlik , işte beraberlik burada”dedi.
Hikmet Bekil’in ardından kısa bir açılma yapan Milletvekili adayı Hasan Hüseyin Alınak ise ; “ Bizim bir hedefimiz var, burada ne Hikmet Bekil kardeşimizin milletvekili olması ne Hüseyin Alınak’ın nede Mahide Yaramış kardeşimizin milletvekili olması, önemli olan 12 Haziran da yapılacak seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisini güçlü kılmak, güçlü bulundurmak benim duam şudur, Türk İslam Ülkücülüğü sonsuza dek yaşasın, Türk Milliyetçiliği ise Türkiye ve Niğde’de zafere ulaşsın “dedi.
Kısa açıklamaların ardından MHP seçim bürosunda önümüzdeki seçimlerin ve yapılacak çalışmaların değerlendirilmesi yapıldı.











Editör: TE Bilişim