Milliyetçi Hareket Partisi Niğde İl Başkanlığı seçiminin yapılacağı 11. İl başkanlığı kongresinin yaklaşmasıyla birlikte Dikilitaş eski belediye başkanı Murat Şenel MHP  İl başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Haber-Foto:Yasin YURTMEN





Genel seçimlerin yaklaşmasıyla beraber bütün illerde yapılan kongrelerle ilçe ve il başkanlığı seçimlerinde, bütün kongrelerini bitiren ve  Niğde de İl başkanlığı seçimine yaklaşan Milliyetçi Hareket Partisinin  İl başkanlığındaki durağan dönemin sona ermesi  için 21 Şubatta yapılması planlanan 11.İl kongresinden önce yerel basın kuruluşlarını ziyaret eden Murat Şenel Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığına aday olduğunu belirtti.
Murat Şenel Sözlerine devam ederken ‘’ Milliyetçi Hareket Partisi Niğde İl başkanlığının durağanlaşan dönemine son verip yeni bir İl başkanı ve yönetim ile Niğde’nin ilçelerine, kasabalarına, köylerine kadar her yere uzanacak herkesi kucaklayacak bir yönetim gerekmektedir. ‘’ dedi.


Yeni başkan ve yönetiminin koltukta oturmayıp Ulukışla ilçesinin en uzak bölgesi Tepeköy’den, Çiftliğin en uzak bölgesi  Bozköy’e , Niğde’nin en uzak köyü Ağacaşar’dan  Bor’un Obruk köyüne , Çamardı’nın  en uzak Sulucaovadan, Altunhisar’ın Keçikalesi,Karakapı kasabalarına kadar en ücra bölgelere kadar  her yere gidecek herkesi kucaklayacak, İlçe başkanlarıyla belde başkanlarıyla sürekli istişare içerisinde olup koordineli bir şekilde çalışma kararı alırken kendisi değil teşkilat ile karar alacak bir başkana Niğde  Milliyetçi Hareket Partisinin  İhtiyacı olduğunu belirten  Murat Şenel,  Mhp Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli beyin çizdiği  yolda ilerleyecek ve bu yoldan sapmayacak bir il başkanına Niğde’nin ihtiyacı olduğunu ve bu harekete gönül vermiş ülküdaşlarımızın küskünlüklerine kırgınlıklarına yer vermeden herkesi kucaklayan ve  Partiye gönül vermiş kimselerin kalbini kırmadan küstürmeden birlik ve beraberlik içerisinde olup Milliyetçi Hareket partisini en üst düzeylere çıkarmak için çabalayan, üye sayısını en üst seviyelere çıkaracak bir il başkanına ihtiyacımız vardır bu yüzden Mhp Niğde İl Başkanlığına siz değerli basın mensuplarının huzurunda resmen aday olduğumu belirtmek isterim.’’ diyerek sözlerine son verdi.



Editör: TE Bilişim