Milliyetçi Hareket Partisi Bor ilçe Başkanlığı Kış faaliyetleri çerçevesinde 'Çorba Akşamları' adı altında program tertipledi. Peryodik olarak yapılacak sohbet toplantılarının ikincisisinde konukları  MHP Niğde Milletvekili Mümin İnan ve MHP Aday Adaylıklarını açıklayan  Hikmet Bekil ve Maide Yaramış idi.

 Dahi GEDİK- Editör- Özel

MHP Bor ilçe Başkanlığı tarafından Arabaşı çorbası ikramı gerçekleştirildi. Mart ayı sonuna kadar peryodik olarak devam edileceği bildirilen ‘Çorba Akşamları’ programı kalabalık olmasıyla dikkat çekti.

Milliyetçi Hareket Partisi Bor İlçe teşkilatının tertip ettiği 2. si yapıldıİl Başkanlığına geçtiğimiz günlerde atanan Şakir Sevdi yaptığı kısa konuşmada ‘’Bor İlçe Teşkilatında bulunmaktan  ve ağırlanmaktan dolayı mutluyum. Seçimlere az bir zaman kaldı. Ülkemizin içinde bulunduğu ağır şartlar göz önüne alındığında Milliyetçi Hareket partili olarak bizler birlik ve beraberliğimizi koruyacağız. Omuz omuza mücadelemize devam edecek, seçim akşamına kadar var gücümüzle, en yakınımızdan başlayarak halkayı genişletmek suretiyle çalışacağız’’ dedi.

Niğde Milletvekili Mümin İnan’da yaptığı konuşmada ‘Bu davaya gönül vermiş tüm arkadaşlarımızın aday adayı olabilir. Genel Başkanımız Sn. Dr. Devlet Bahçeli'nin atayacağı ben yada aday adayı olmuş diğer arkadaşlarımızdan birisi hiç farketmez birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağıma huzurunuzda söz veriyorum’’ dedi..

 İlçeye özgü Arabaşı ikramı geçtiğimiz Cuma Akşamı, saat 21.30’da 50. Yıl Sitesindeki Parti binasında gerçekleştirildi. Her Cuma olduğu gibi İlçe Başkanı Mustafa Tecimer ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Encümenleri ve İl Genel Meclisi Üyeleri ile birlikte, Türkiye’nin genel sorunları, il ve ilçede yaşanan gelişmeler masaya yatırıldı. Sohbet sonrası ilerleyen saatlerde Arabaşı çorbası ikramı gerçekleştirildi. MHP Niğde İl Başkanı Hikmet Bekil’in de katıldığı ikramda bir çok partili ve Ülkü Ocağı Üyesi gençler hep birlikte Arabaşı çorbasına geleneksel tahta kaşık salladılar. Çorba ikramı sonrası hep birlikte dua edildi.

 Etkinliğe Niğde Milletvekili Mümin İnan, Niğde İl Başkanı Şakir Sevdi, Millet Vekili aday adayları Maide Yaramış ve Hikmet Bekil, Bor İlçe Başkanı Mustafa Tecimer, Çukurkuyu Belediye Başkanı  Rüstem Tümen, Merkez İlçe Başkanı, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis Üyeleri, ve Belediye Başkanı, Dikili Belediye Başkanı, Çamardı ,Bademdere ve Burç Belediye Başkanları, Bahçeli ve Kemerhisar Belde Teşkilatları Başkan ve Yöneticileri MHP İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin Koçaklı, MHP’li Bor Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Fevzi Güler, Raşit Pamir ve Metin Atabey, Parti İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Parti üyesi vatandaşlar ve Ülkü Ocağına bağlı gençlerin katılımı gözlendi.

Editör: TE Bilişim