Milliyetçi Hareket Partisi Niğde Milletvekili Adayları önceki akşam Bor Caddesi’ndeki seçim bürosunda partililerle buluşarak gövde gösterisi yaptılar.
 
MHP’de herkes 12 Haziran’a endekslendi. Milliyetçi Hareket Partisi Niğde Milletvekili Adayları Hikmet Bekil, Hüseyin Alınak, Mahide Yaramış önceki Bor Caddesi seçim bürosunda yüzlerce partili tarafından coşku ile karşılandı.
 
Karşılamada bir konuşma yapan MHP İl Başkanı Şakir Sevdi, partililere zaferin yakın olduğunu ifade ederek; “Niğde’de, Türkiye’de MHP ile uğraşanlar 12 Haziran’da MHP iktidarlığında uyanacaktır” dedi.
 
3. Sıra adayı Mahide Yaramış, kısa bir konuşma yaparak bütün partililerin çalıştığını ifade ederek, “Niğde’de 3’te 3 yapacak” dedi.
 
2. sıra adayı Hüseyin Alınak’sa yaptığı konuşmada MHP’nin Niğde’de AKP’yi tahtan indireceğini vurgulayarak “MHP kadroları zafere inanmış bir şekilde hedefe yöneldi. Hedefimiz, Tüm Türkiye’de olduğu gibi Niğde’de 3’te 3 yapmaktır. Bunun için bize gönül veren tüm partili partisiz dostlarımızı zafere davet ediyoruz. 12 Haziran’a sayılı günler kala çalışmalarımız hızlanarak devam edecek” dedi.
 
Son olarak konuşan Milliyetçi Hareket Partisi 1. Sıra Niğde Milletvekili Adayı Hikmet Bekil; “AKP’liler en çok bizden korkuyor. Biliyorlar ki biz onları koltuklarından edeceğiz.  Onun için AKP’ye dur diyecek kadrolarımızla, memleketini seven binlerce insanı ile Niğde’ye ve ülkemize hizmet etmeye hazırız. Şu ana kadar 100 yakın köyümüze, 45 yakın beldemize gittik. Vatandaşımızın sorunları ile bire bir ilgilendik. Tespit ettiğimiz acı gerçek iğde yoksullaşmakta, Niğde göç vermektedir. Bunu engellemek için kadrolarımızla iktidara gelerek, Niğde’ye yeniden can vereceğiz” dedi.
 
İki saat süren partililerle adayların buluşmasında MHP İl Başkanlığı tarafından vatandaşlara MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin siyasi litarütüre kazandırdığı bisküvi ve lokumdan oluşan “püskevit” dağıtıldı.
 

Editör: TE Bilişim