MHP Niğde İl Başkanlığı kahvaltılı basın toplantısı yaptı ve ardından esnaf ziyaretlerinde bulundu.


 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Niğde İl Başkanı Hakan Er, Merkez İlçe Başkanı İmdat Yağmur, Kadın Kolları Niğde Başkanı Döndü Gökmen, Ülkü Ocakları Başkanı Kerem Mutlu ve partililer MHP İl Başkanlığı tarafından düzenlenen kahvaltıda basın mensupları ile bir araya geldi. 

 

Kahvaltıda yaptığı konuşmada, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarının çok buruk geçtiğini dile getiren Er, “Milletleri millet yapan ortak değerleridir. Kaderde, kıvançta, neşede, üzüntüde ortaklığını ilan etmiş halka millet denir. Dolayısıyla bayramlarımız ve özellikle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı milletimizin müktesebatıdır. Bu müktesebatı örseleyecek, hırpalayacak, tartışmaya açacak tavırlar yerine bunu geliştirecek milletin şuuruna yerleştirecek tavır içerisinde olmak gerekir. Biz MHP olarak Mustafa Kemal’in emanetini yaşatmak konusunda yeminliyiz. Bu itibarla 19 Mayıs kutlamaları, milli mücadelenin hatırlarda yaşatılması ve sahiplenilmesinin doğal bir neticesi ve yeri asla dolmayacak bir sorumluluğudur. Ne Mutlu Türk’üm kutlu seslenişi MHP var olduğu sürece semalarımızda çınlayacak ve hainlerin kulaklarını sağır edecektir” dedi. 


Sona eren kahvaltının ardından esnafı ziyaret eden MHP Niğde İl Başkanı Hakan Er ve parti üyeleri esnafın sorunlarını dinledi.





Editör: TE Bilişim