MHP Niğde Milletvekili ve Aday Adayı Mümin İnan, MHP’nin Niğde’de birici parti olmaya en yakın parti olduğunu belirterek, “ MHP’nin birinci parti olması demek MHP’nin tek başına iktidarı demektir” diye konuştu.
MHP Niğde Milletvekili ve Aday Adayı Mümin İnan 12 Haziran tarihinde yapılacak olan genel seçimlerinin ülkemize hayırlı olması temennilerinde bulundu. Huzur içerisinde yaşanacak bir seçim sürecinin en büyük temennileri olduğunu dile getiren İnan, hemşerilerinin vermiş olduğu yetkiyle onların sıkıntılarını TBMM çatısı altında dile getirdiğini söyledi.
4 yıllık süreç boyunca hemşerilerini ihmal etmediğini, onlarla sık sık bir araya geldiğini ve sıkıntılarına dinlediğini ifade eden İnan, “ Bu sıkıntıları not ederek, TBMM’de bazen kanun teklifi, bazen araştırma önergesi, bazen soru ve yazılı önergeler şeklinde vatandaşlarımızın sıkıntılarını TBMM’nin kayıtlarına geçirdik. Kısacası halkımızın vermiş olduğu vekâleti 4 yıl boyunca en iyi şekilde değerlendirmenin gayreti içerisinde olduk. Bunun karşılığını da halktan almış olduğumuz teşekkürler ve sevgi gösterileriyle bulduk” dedi.
 Gösterilen sevgi, inanç ve güvenin kendilerini başarıya götürdüğünü dile getiren İnan, “ MHP’den Aday adaylığı için başvuruda bulunan arkadaşlarıma da başarılar diliyorum” dedi.
MHP aday adaylarının Niğde’nin her bölgesinde kendisini tanıtma MHP’ye katkı çalışmalarını sürdürdüğünün dile getiren İnan,“ Bu 4 yılın sonucunda Niğde seçim bölgesinden MHP’den müracaatımı yaptım, adaylığımı bildirdim. 11 Nisan’da açıklanacak listeleri beklemekteyiz. Aday adayı arkadaşlarımızın yapacağı katkılar MHP’yi zirveye taşıyacak. Niğde’de görünen odur ki MHP birici parti olmaya en yakın partidir. MHP’nin birinci parti olması demek MHP’nin tek başına iktidarı demektir” diye konuştu.
AKP İktidarında herkes sıkıntıya düştü
 AKP iktidarından umduğunu bulamayanlara MHP’yi adres gösteren İnan, “ Bizim için önemli olan Niğde’nin kalkınmasıdır. Halkımızın güvenini boşa çıkarmamak için gece gündüz çalışıyoruz. Ülkemizin potansiyelini biliyoruz ve lider bir ülke olabilmesi için gayret gösteriyoruz. Hedefimiz, gönlümüzden geçen Niğde’yi güzel bir noktaya taşımaktır” dedi.
AKP iktidarında herkesin sıkıntıya düştüğünü, MHP’nin bütün sosyal kesimler için son derece önemli destekler önerdiğini ifade eden İnan, “ AKP iktidarında herkes büyük sıkıntıya düştü, çiftçiler, üreticiler perişan oldu. Esnaf siftah etmekten dükkân kapatmakta, iflas etmekte ve haciz kıskacında boğulmaktadır. Sanayicinin çarkı durmuş işsizlik had safhaya çıkmıştır. Çalışan kesimin satın alma gücü düştü, emekliler açlık sınırının altında yaşamaktadır. Kısacası bütün sosyal kesimlerin, hayat standardı yükseleceği yere her geçen gün Türkiye’deki yoksulluk sayısı artmıştır. Bunun çaresi için de MHP’nin tek başına iktidarının ihtiyaç olduğu kanaatindeyiz.  Çözüm yolunun MHP olduğuna inanıyoruz. Halkımızın bu dönem MHP’ye büyük teveccühünün olacağına inanıyoruz. Yeni dönemde de inşallah milletimizle birlikte olacağız” diye konuştu.   

 
 
Editör: TE Bilişim