Milliyetçi Hareket Partisi Niğde Merkez İlçe Başkanı İmdat Yağmur, köy kasaba gezilerine devam ederken vatandaşın son günlerde çok konuşulan ve kabul edilemez İmralı görüşmeleri hakkında ve üreticinin her geçen gün nasıl daha da batağa sürüklendiğinin altını çizdi ve ekledi “Adı bile konulmamış bebeklerin vebaline ortak olmak istemiyorsanız gün uyanma vaktidir”


Her hafta düzenli olarak ziyaretlerini sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi Niğde Merkez İlçe Başkanı İmdat Yağmur başkanlığında çalışmalarına devam eden Merkez İlçe teşkilatı bu hafta Gölcük ve Konaklı Kasabalarında vatandaşa kulak verdi. Her gün yeni bir soruna gebe olduğuna işaret eden MHP Niğde Merkez İlçe Başkanı İmdat Yağmur, buralarda halka seslendi.

VATANSIZ ASLA!...

Vatandaşın “AÇ SUSUZ KALSAKTA vatansız kalmayı, vatana ihanet edenlerin affedilmesini kabul edemeyiz” sözlerini hatırlatarak şöyle devam etti: “O kadar çok sorun var ki; patateste fiyat rezil çifçi borçlarını ödeyememiş, Elektrik, petroller ve bankalara borçlarından dolayı tutuklaması olanlar, hacizde tarlası araçları olanların haddi hesabı yok. Sıkıntı hat safhada ve vatandaş çuval çuval oy verdikleri hükümetin nerede olduğunu sorguluyor.  Verilen sözlerin hesabını sormak için gün bekliyor. Kandırıldıklarını ve unutulduklarını düşünerek adeta nefret biriktiriyorlar. Onca emeğin onca zahmetin karşılıksız kalmasını kabul etmek mümkün değil, sıfır sorun diye sloganlar atan AKP hükümeti dış politika ile uğraşacağına kendi vatanında kendi sorunlarına eğilmiş olsaydı, Türkiye bugün kimsenin aklından bile geçiremeyeceği en yüce konuma gelmesi kaçınılmaz olurdu. Fakat gelin görün ki, vatandaşını dahi yok sayan, ürercisini öteleyen bu zihniyet dara düşeninde hacizler ile peşine düşüyor. Tarım borçlarına af cümleleri, sadece kürsülerde 3-5 dakikalık konuşmalarda ve kayıtlarda kaldı.”

HÜKÜMET TEMSİLCİLERİ VAATLERLE

GÜNÜ KURTARMAYA ÇALIŞIYOR!..

AKP’nin il Başkanı’nın da geçtiğimiz günlerde patates fiyatlarını yükseldiği konusunda yaptığı açıklamanın aslı olmadığına, halkın uyutulmak ve günü kurtarmak için kandırıldığına da değinen İmdat Yağmur, “Verilen demeçler günü kurtarmaktan oyalama taktiğinden başka bir şey değildir. Her ne kadar bu tür açıklamalar yapılsa da aylardır tek lira değer kazanması bir yana her geçen gün daha da değer kaybediyor. Kimsenin vatandaşın gözünün içine baka baka yalan söylemeye hakkı yok” dedi.

TARIM BAKANI KIŞ UYKUSUNDA!..

Hükümet kademesinin tamamının kış uykusuna yattığını çözüm üretmenin bir yana kulak bile asmadığı sorunların dağ gibi büyüdüğüne ve büyümeye de devam ettiğinin altını çizen İmdat Yağmur, “Tarım Bakanı Diyarbakır’dan bu tarafı yokmuş sayıyor, Niğde halkı ve üreticisi bu ülkenin vatandaşı değilmiş gibi görülüyor. Bugün kadar ciddi ve somut adımların atılmaması ise bunun ap açık ispatıdır” diye konuştu.

İMRALI UÇURUMUNA SÜRÜKLENEN HÜKÜMET

PEŞİNDE TÜRK HALKINIDA SÜRÜKLEMEK İSTİYOR

İmdat Yağmur “Kendince ülkenin içinde bulunduğu çıkmaza bir yenisini ekleyen AKP Hükümeti ve temsilcileri, artık bebek katilinin de affı için kolları sıvamakla kalmadı, icraatlarına hız verdi. Binlerce vatandaşımızın, askerimizin, polisimizin, öğretmen doktor ve memurumuzun, beşikteki bebeklerimizin hamile kardeşlerimizin katili eli kanlı terör örgütü lideri hükümeti adeta İmralı’dan yönetiyor. Bunu kabul etmek asla ve kati mümkün değildir. Terör örgütü üyelerini milletvekilşi yapan, bu ülke için çarpışan askerini vatandaşını ise hapiste çürümeye mahkum edenler bugün bir katil in daha affı için her şeyi göze aldıklarını söylüyorlar. Yazıklar olsun. Teröre destek verenleri affetmeyeceklerini sürekli yineleye AKP, bugün terörist başına kucak açıyor. Buradcan Türk halkına sesleniyorum. Verdiğiniz oyların nereye gittiğini ve kimlere kullandığını görme vaktidir. Artık AKP bu ülkede varlığını yitirmiş erimeye gitmektedir. Bu bir vebaldir. Adı bile konulmamış bebeklerin vebaline ortak olmak istemiyorsanız gün uyanma vaktidir” dedi.


 

43 YILLIK ÜLKÜCÜYE ZİYARET

Ziyaretlerin ardından 43 yıllık ülkücü Gölcüklü Ömer Tok’u da evinde ziyaret eden heyet, Ömer Tok ile bir süre sohbet etti. Deneyimlerini ve hatıralarını MHP Niğde Merkez İlçe heyeti ile paylaşan Tok, ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirdi ve teşekkür etti.

Heyete seslenen Ömer Tok “Allah yolunuzu açık etsin. Ülkücülük kolay bir görev değil. Bu kutlu duruşu yaşatmak sizlerin elinde” dedi. 



Editör: TE Bilişim