Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Niğde Merkez İlçe Teşkilatı başkanlığında kalabalık heyet Ankara’ya giderek Genel Başkan sayın Dr. Devlet Bahçeli’yi, Genel Başkan Yardımcılarını ve hemşerimiz Genel Başkan Özel Kalem Müdürü Bilal Aydın’ı ziyaret etti.

  

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı sayın Dr Devlet Bahçeli MHP Niğde Merkez İlçe Yönetimine “Görüyorum ki tüm teşkilatlar ve sivil toplum temsilcileri burada. Bu oldukça kalabalık güzel bir  birliktelik. Sizleri bir kez daha tebrik ediyorum. Sizlerden Niğde Milletvekilliklerini, Niğde Belediyesini, İlçe Belediyelerini ve belde belediyelerini istiyorum. Niğde Bizim için çok önemli bir il. Merkez İlçe Teşkilatı olarak sizler Niğde’de kazanabileceğine inandığınız adayınızı belirleyin gelin. Bizlerde sizlerin bu birlikteliğinizin ve adayınızın arkasındayız. Sizin belirlediğiniz adayınızın kazanması için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız” sözünü verdi.

 

İNANAN KADRO BURADA

 

Milliyetçi Hareket Partisi Niğde Merkez İlçe Başkanı İmdat Yağmur, İlçe Kongresinin ardından genel merkeze ziyaretinde Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı sayın Dr Devlet Bahçeli’ye “Bana ve bu mücadeleye inanıyorsanız bu yolda devam edin” dediğini hatırlattı ve devam etti: “Biz o günde inandık bugünde. Bundan sonrada inancımızdan taviz vermeyeceğiz. Ve işte inanan kadroda burada” dedi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Niğde Merkez İlçe Teşkilatı başkanlığında kalabalık heyet Ankara’ya giderek Genel Başkan sayın Dr. Devlet Bahçeli’yi, Genel Başkan Yardımcılarını ve hemşerimiz Genel Başkan Özel Kalem Müdürü Bilal Aydın’ı ziyaret etti.

Bayraklar ve üç hilaller ile donatılmış otobüs ve özel araçlarla konvoy halinde yola çıkan Yaklaşık 100 kişilik kalabalık heyet MHP Genel Merkezi’ne giden MHP Niğde Merkez İlçe Başkanı imdat Yağmur ve MHP Niğde Merkez ilçe Yönetimi, Çukurkuyu Belediye Başkanı Rüstem Tümen, Bağlama Belediye Başkanı Murat Erdoğan, Dikiltaş Belediye Başkanı Murat Şener, Kiledere Belediye Başkanı Sami Adıgüzel, Burç Belediye Başkanı Remzi Özmen, Bademdere Belediye Başkanı Fethi Kakız, İl Genel Meclis Üyeleri Tahsin Eren, İbrahim Uzun, Hüseyin Koçaklı, Altunhisar İlçe Başkanı Mehmet Ali Yatlı, Çamardı İlçe Başkanı Bilal Çınar, Çiftlik İlçe Başkanı Lütfi taş, Ulukışla İlçe Başkanı Hüseyin Avni Eren, 20 Beldenin belde Başkanları, Esnaf  Kredi ve Kefafalet Koperatifi Başkanı Turgut Taygur ile yönetimi, MHP’li temsilciler ve bu mücadeleye baş koymuş onlarca ülküdaş Genel Başkan  ve Genel Başkan Yardımcıları ile bir  takım görüşmeler yaparak istişarede bulundular.

 

Oldukça sıcak bir şekilde karşılanan heyet kendileri için hazırlatılan öğlen yemeğinden hemen sonra ziyaretlerini sürdürdüler.

 

NİĞDE MERKEZ İLÇEYLE GURUR DUYUYORUZ

 

MHP Niğde Merkez İlçe Başkanlığı’nda büyük salonda Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli ile bir araya gelen heyet, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin de takdirini kazandı. Burada katılımcılar ile tek tek görüşen Devlet Bahçeli bir de konuşma yaptı.

Devlet Bahçeli “Niğde teşkilatımız için oldukça önemli bir il, Niğde bizlere 2 dönem belediye başkanlığı 1 dönemde milletvekilliği hediye etti ve bizleri gururlandırdı. Bu ne güzel bir birliktelik, görüyorum ki teşkilatımıza gönül veren herkes burada. Sizleri tekrar tebrik ediyorum. Bu birlikteliğinize inanarak, Merkez İlçe Teşkilatımızdan Niğde milletvekilliklerini Niğde Belediye Başkanlığını ve ilçe belediye başkanlıklarını istiyorum. Merkez İlçe Teşklilatı olarak sizler adayınızı getirin, ‘bizim aday ismimiz bu kişidir’ deyin bizlerde kabul edip seçimleri kazanmanız için elimizden gelen her ne olursa yapalım” dedi ve tam destek sözü verdi.

 

HÜKÜMET TÖRÖRE TAVİZ VERİYOR!

 

Genel konulara değinen Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, önemli konulara da yer vererek şöyle devam etti: “30 yıldan fazladır süren terör konusu bu hükümet ile taviz üzerine taviz verilerek bitirilmek istenmiyor. Dağda 4500 terörist var deniyor fakat 500 bin hazır kıta askerimiz ve askeri gücümüz olmasına rağmen evlatlarımız şehit ediliyor. Adalet ve kalkınma partisi bu fotoğrafa rağmen tavizlerini artırmaya devam ediyor” diye konuştu.

 

ASIL DÜŞÜNCELERİ FARKLI?

 

Büyük şehir yasasına da değinen sayın Devlet Bahçeli “Bizler isteriz ki gerekli şartları tamamlayan tüm şehirlerimiz büyükşehir belediyelerinin nimetlerinden faydalansın. Fakat görüyoruz ki büyük şehir yasası altında farklı maddeler geçirilmek isteniyor. Valiyi halk seçsin hakimi savcıyı halk seçsin, emniyet müdürünü dahi halk seçsin diyorlar. Bunun altında şehirleri büyütmek değil çok acı durumlar yatıyor. Farklı amaçlar yer alıyor. Bunu da kusura bakmasınlar destek vermemizi beklemesinler. Köyler ve beldeler bu gün şehir hayatı ile büyük bir köprüdür. Köyden kentleşmeye giden yolda beldeler büyük önem arz ediyor. Belde belediyeleri halka altyapı, su elektrik, ulaşım ve küçük bir şehirleşme fırsatı sunuyor. Fakat adalet ve kalkınma partisi köyleri mahalle, beldeleri de köye çeviriyor, çünkü kafalarındaki hesapları çok başka” dedi.

 

Daha sonra Genel Başkan ile toplu olarak fotoğraf çektiren heyete seslenen Devlet Bahçeli Katılımcıları görev unvanlarına göre ayrıca fotoğraflar çektirdi.  “Sizlerin güzel işlere imza atacağınıza ve örnek olacağınızı inanıyorum” diyerek seslenen Dr. Devlet Bahçeli “Yolunuz açık olsun “ dedi.

 

Bu ziyaretlerin ardından Başbuğ Alparslan Türkeşi’nde kabrini ziyaret eden Merkez İlçe Teşkilatı ve beraberindeki heyet, burada da merhum başbuğa dualar etti.

 

 



 

Editör: TE Bilişim