Milliyetçi Hareket Partisi Niğde Merkez İlçe Başkanlığı düzenlediği Aşure Günü’nde taktir ve tebrikleri topladı.




Birlik ve beraberliğin en güzel örneklerinden biri daha hasta sonu Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanlığının mübarek Muharrem ayı münasebetiyle düzenlediği aşure gününde bir kez daha sergilendi.

5 BİN KASE AŞURE DAĞITILDI

Hükümet meydanına kurulan çadırlarda Tam 5 bin kase aşurenin dualar eşliğinde dağıtıldığı Aşure Günü’ne Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanlığının Başkan yardımcıları ve yönetimini tamamı, MHP Merkez Yürütme Kurulu (MYK) üyesi Hikmet Bekil, MHP Meclis Üyeleri Tahsin Eren ve İbrahim Uzun, Belde Belediye Başkanları, Niğde Üniversitesi’nden çok değerli eğitimciler, Kamusen Niğde İl Temsilcisi ve Türk Eğitim Sen Niğde İl Başkanı İhsan Uğraş, Esnaf Sanatkarları ve kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Turgut Taygur, MHP ilçe teşkilatları, MHP Belde Teşkilatları, Belediye Meclis üyeleri, Sivil toplum temsilcileri, Sendika üye ve temsilcileri ile geçmiş dönelmelerde görev yapmış yöneticiler, MHP’li üyeler partililer, çevre illerden misafirler, öğrenciler, Muhtarlar,  köy ve kasabalardan vatandaşlar, partili partisiz bayanlar ile gençlerin yanı sıra esnafta katıldı.

DAVETLİLERE TEŞEKKÜR, ÖĞRETMENLERE KUTLAMA

Havanın soğuk olmasına rağmen 5 bin kase aşurenin kısa sürede dağıtımı gerçekleşirken Aşure Günü etkinliğinin ardından davetliler uzun süre bu sıcak ortamda sohbetler ettiler. Oldukça sıcak geçen bu günde yetişemeyen veya gelemeyen davetliler ise Milliyetçi Hareket Partisi Niğde Merkez İlçe Başkanı İmdat Yağmur’u telefonla arayarak teşekkürlerini sundular.  Açılış konuşması yapan MHP Merkez İlçe Başkanı İmdat Yağmur, “Bu anlamlı günde ve mübarek ayda, herkese sağlık başarı diliyorum. Buraya gelerek bizleri tekrar onurlandırdınız, şeref verdiniz. Yıllardır teşkilatımızın bekası için mücadele vermiş siz değerli kardeşlerimi, ağabeylerimi ve ablalarımı burada bir arada görmek ayrı bir mutluluk ve heyecan verdi. Yerelden İktidara doğru giden yolda bugün olduğu gibi yarında hep birlikte yürüyeceğimizden de hiç şüphem yok. Herkese yönetimim adına çok teşekkür ederim. Ayrıca bu güzel günde Baş Öğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün mirası olan öğretmenlerimizin de öğretmenler gününü kutlarım” dedi.

Aşure Günü’ne gelenlerden takdir toplayan MHP Merkez İlçe Başkanı İmdat Yağmur ve Yönetim Kurulu üyeleri her gelen ziyaretçi ile ayrı ayrı ilgilendiler.  Etkinliğin ardından parti binasına geçen davetliler, yöneticiler ve temsilciler burada da bir süre sohbet ettiler.


 

Editör: TE Bilişim