MHP Niğde İl Başkanlığı Yönetimi  geçtiğimiz gün  Türkiye Sakatlar Derneği Niğde Şubesi’ni ziyaret etti.

 

 
Milliyetçi Hareket Partisi İl  Başkanlığı yönetimi  çalışmalarına hızla devam ediyor. Geçtiğimiz gün Türkiye Sakatlar Derneği Niğde Şubesini ziyaret eden MHP’li yöneticiler  engellilerin sorunlarını dinleyerek, çözüm önerilerini aktardılar.

 

Ziyarete yanlarında getirdikleri ikramlarla birlikte, samimi sohbete giren MHP’liler engelli vatandaşlarımız ile bir arada olduklarından mutlu olduklarını onların daha çok sevgiye ve ilgiye ihtiyaçları olduğunu belirttiler.

 

Engellilerin sorunları ve çözümleri konusunda Dernek Başkanı Songül Çalışkan’dan da bilgi alan partililer çeşitli alternatif çözüm önerileri de sundular. Ziyarette bulunanlardan MHP Niğde İl Başkan Yardımcısı Nesrin Ergin ;  Engelli olmak zor, Niğde’de engelli olmak daha da zor, Şehrin genel olarak mevcut alt yapısı engelliler düşünülerek düzenlenmiyor. Göstermelik birkaç girişimden başka engellilerin yaşam alanları, sosyal çevreleri, ekonomik sorunları konusunda kapsamlı bir çalışma yapılmıyor. Bizler engelli kardeşlerimizin ne zorluklarla yaşadıklarını biliyoruz. Engelli vatandaşlarımızı ziyaretimiz ilk değil onlarla sürekli istişare içindeyiz. Partimizin engelliler konusundaki uygulama ve düşüncelerini paylaşıyoruz.”dedi.

 

 

İl Başkan Yardımcılarından Orhan Akkurt ise ; “Niğde’de yaşayan engelli kardeşimizin, toplumun bir parçası olarak ne zorluklarla yaşadığının bilincindeyiz. Onlarla sık sık bir araya geliyoruz. Bazen eğlenceler düzenliyor, onların gönlünü hoş tutmaya çalışıyoruz. MHP olarak engelli vatandaşlarımızı çok önemsiyoruz. Onlar için yerelde bir çok proje hazırlıyoruz. Nüfusumuzun büyük bölümünü oluşturan engelli vatandaşlarımıza göstermelik değil gerçek haklarını kendilerine kazandıracak sosyal projeleri hayata geçirmeyi düşünüyoruz.” dedi.

  

MHP İl Başkanlığı heyeti, Sakatlar Derneği Niğde Şube Başkanı Songül Çalışkan’dan dernek faaliyetleri ve sorunları konusunda da bilgi alışverişi yapıldı. Dernek Başkanı Songül  Çalışkan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirdi.

 

Editör: TE Bilişim