Niğde İl Genel Meclisi MHP grubu ortak bir açıklama yaparak terör saldırılarını kınadı.

Haber:Enes Can Özmen

MHP Grup Başkanı  Tahsin Eren ; Öncelikle Güneydoğuda yapılan bir savaş var ,bu savaş neticesinde bizim orada ki güvenlik güçlerimiz teröristlerle yaptığı mücadele de kendi kanaatimize göre emniyet güçlerimizin yetkilerinin kısıtlı olduğunu düşünüyoruz.  Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Bey iktidar partisi Başbakanına bir söylemi olmuştu.

Sekiz ay önce doğuda derhal olağanüstü hal edilmesi gerektiğini söylemişti. Olacakları daha önceden gören Genel Başkanımız orada görev yapan güvenlik güçlerimize tam yetki verilmesi gerektiğini ve orada olağan üstü hal ilan edilmesi gerektiğini belirtmişti önceden. Cizre Silopi ve Sur ilçelerimizde güvenlik güçleriyle teröristler çatışmaya giriyorlar. Yabancı keskin nişancılar tarafından vuruluyor biz MHP grubu olarak yapılan tüm saldırıları kınıyoruz ve güvenlik güçlerimize tam yetki verilmesini istiyoruz’ diye ifade etti.

Tüm şehitlerimizin acısını yaşıyoruz haberleri izlemeyi bile bıraktık artık yüreğimiz sızlıyor.

Aynı zamanda geçtiğimiz günlerde Cizre’de yaralanan Astsubay Üst Çavuş İlker Konuş kardeşimize ve Altunhisar İlçemizin Çömlekçi köyünden Askerimiz Sedat Özgün kardeşimizde hastanede tedavi altında ve yaralanan tüm güvenlik güçlerimizin acil şifalar diliyoruz. Şehit olan asker ve polislerimize başsağlığı ve ailelerine sabır diliyoruz. Biz MHP olarak her zaman ülke menfaatlerimizin yanında olduğumuzu belirtirken yapılan hain saldırıları kınıyoruz ’dedi.
Editör: TE Bilişim