Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayları ve parti yönetimi Kapadokya Nevşehir İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

MHP İl Başkan Yardımcısı Eyüp Öz, MHP Merkez İlçe Başkanı Burak Kalfaoğlu, Nevşehir Milletvekili Adayları Mehmet Varol, Sait Yüksel ve Mustafa Uğur ve partililer KAPİMED Cemiyetini ziyaret etti.

KAPİMED ziyaretinde açıklamada bulunan MHP Nevşehir 1. Sıra Milletvekili Adayı Milletvekili Adayı Mehmet Varol, Nevşehir’de iyi bir sonuç almak istediklerini belirterek, Nevşehir’in hizmet verecek insanlara ihtiyacı olduğunu söyledi. Varol, ‘’ Nevşehir’de ve Türkiye’de artık bir değişim zamanı geldiğini düşünüyoruz. Nevşehir’de AK Parti Milletvekilleri bugüne kadar yeterince hizmet edemedi. Nevşehir’e yapılan yatırımları dikkate aldığınız da bu yatırımların Nevşehir ölçekli tüm şehirlerde yapıldığını görebilirsiniz. Nevşehir’e hizmet getirilmesi için güzel projelerin olabilmesi için bir kan değişikliği gerekiyor. Bu manada da MHP adayları olarak elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Her ne kadar 3-0 AK Parti milletvekili olsa da 3 tane sıfır hüviyetinde. Sıfır olduktan sonra isterse 5 tane olsun isterse 100 tane olsun. 3 tane milletvekili var, karşılığında sıfır hizmet var. Biz hizmet verme noktasında Nevşehir’de birinci parti olmayı hedefliyoruz ve çalışmalarımızı bu yönde devam ettiriyoruz” diye onuştu.

Milletvekili Adayı Sait Yüksel ve Mustafa Uğur ise Nevşehir’de MHP iktidarının Türkiye’ye yansıyacağına inancımız tamdır. Bizler MHP Milletvekili Adayları olarak halkımıza hesap vermeye bugüne hazırız, yarında hazırız şeklinde konuştular.

KAPİMED Başkanı Coşkun Sağlamdin ise yaptığı açıklamada ziyaretlerinden dolayı MHP heyetine teşekkür etti. Sağlamdin, “Biz gazeteciler ve siyasiler Nevşehir için uğraşıyoruz. Biz KAPİMED Cemiyeti olarak tüm siyasi partilere eşit mesafedeyiz. Nevşehir için kim en küçük bir hizmet yaparsa her zaman yanındayız. 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan 25. Dönem Milletvekilliği seçimleri ülkemize ve ilimize hayırlara vesile getirmesini temenni ediyorum’’ şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim