Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları Başkanı Yıldız Gürbüz, Kapadokya Nevşehir İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

 

MHP Kadın Kolları Başkanı Yıldız Gürbüz KAPİMED’i ziyaret ederek Başkan Coşkun Sağlamdin’e Nevşehir’e böyle geniş kapsamlı bir cemiyet oluşturulduğu için tebrik etti. Gürbüz, ‘’ MHP Kadın Kolları olarak yeni göreve başlamamdan sonra çeşitli ziyaretlerde bulunduk. Tabi ki ziyaretlerimiz devam edecektir. Son olarak dün akşam MHP Kadın Kolları Başkanlığı olarak AK Parti Milletvekili Murat Göktürk’ü Nevşehir halkından ve Türkiye’den özür dilemeye davet ettik. Sayın Göktürk’ün yapmış olduğu açıklama biz kadınları son derece üzdü. Bizler yine tekrarlıyoruz AK Parti Milletvekili Murat Göktürk’ü Nevşehir halkından özür dilemeye davet ediyoruz’’ şeklinde konuştu.


KAPİMED Başkanı Coşkun Sağlamdin ise ziyaretlerinden dolayı MHP Kadın Kolları Başkanı Yıldız Gürbüz’e teşekkür ederken, Kadın Kolları olarak yapmış oldukları çalışmalarda kendilerinin de destek vereceklerini ifade etti. 

Editör: TE Bilişim