Milliyetçi Hareket Partisi Niğde İl Başkanı ve yöneticileri Kongre sonrası ziyaretlerine devam ediyor. Şehit yakınlarının ardından bu kez de Ankara’da önce Başbuğlarının Anıt Mezarını, ardından da MHP Genel Merkezinde Genel Başkanları Devlet Bahçeli’yi ziyaret ettiler.


İlk Durak Alparslan Türkeş’in Anıt Mezarı

Sabah erken saatlerde yola çıkan Niğde MHP İl yöneticileri kafilesi Gölbaşı ilçesinde Muhteşem bir Camiide cuma namazını eda ettikten sonra Ankara’ya hareket etti ve Alparslan Türkeşin Anıt Mezarına ulaştı. Başbuğ Alparslan Türkeş’in Mezarı başında dua edilip hatıra fotağraflar çektirdiler.

İl Başkanı ER; Niğde’ye yeni bir heyecan ve çalışma arzusuyla çalışmalara başladık.

MHP Genel Merkezinde Genel Başkan Devlet Bahçeliyi ziyaret eden heyet adına İl Başkanı Hakan Er yaptığı kısa konuşmada ’’Sayın genel başkanım, ben ve heyetim yaşanan kongre sürecinde saygıdeğer delegelerimizin teveccühüne mazhar olduk. Niğde’de yeni bir heyecan, çalışma arzusuyla ve besmeleyle göreve başladık. Mahcup olmamak için elimizden gelenin fazlasını yapacağımızdan şüpheniz olmasın. Arzu edilen hedefe varabilmek için gece gündüz çalışacağımızı bildirmek üzere huzurunuza geldik, emirlerinizi bekliyoruz efendim’’ dedi.

Genel Başkan Devlet Bahçeli’den Önemli Uyarılar…

’’Benim Feda Edecek Ne Bir Gencim Ne de Bir Partilim Var’’…

Özelde Niğde meselelerini gündemine alan Bahçeli daha sonra ülke gündemiyle ilgili görüşlerini paylaştı. Konuşmasında ’’ Milliyetçi Hareket partisi üzerinde oynanan oyunların herkes farkında. Sizleri çok dikkatli olamaya davet ediyorum. Ülkemizde Türk-Kürt çatışmasına itmek isteyen guruplara fırsat vermeyiniz. Benim feda edecek ne bir gencim ne de bir partilim var. Asla tahriklere kapılmayınız. Bu yönde çalışma yapan yada yapacak olanları aranızda barındırmayın, bu duruma asla müsaade etmeyeceğiz’’ dedi.

Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Olcay Kılavuz’dan Heyete Başarı dileği…

Niğde İl başkanı Hakan Er ve heyeti MHP Genel Merkezinden ayrılıp Ülkü Ocakları Genel Merkezinde Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Olcay Kılavuz’u ziyaret etti.

Olcay kılavuz açıklamasında ’’İl Başkanı ve Heyetinin ziyaretlerinden duyduğum memnuyeti tarif edemeyeceğim. Çok teşekkür ediyorum. Yeni seçilen heyetin öncelikli olarak Niğde’ye ve ülkemize hayırlı olamasını diliyorum’’ dedi.






Editör: TE Bilişim