Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye Başkan Adayı Mimar Hakan Er, düzenlemiş olduğu İsmail Altunsaray Halk Konseriyle Niğdelilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Ömer Halisdemir meydanında düzenlenen etkinliğe MHP Genel Sekreter Yardımcısı Kadir Şekerci, 27.Dönem Milletvekili adayı ve aynı zamanda Ankara  Etimesgut Belediye Başkan Yardımcısı Alaaddin Sonat, MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz ve MHP Niğde teşkilatları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Konserde Türk Cumhuriyetleri’nden gelen dans grupları geleneksel kıyafetleri ile ülkelerine özgü danslarını sergiledi. Ayrıca baharın gelişini simgeleyen Nevruz Bayramı için şenlik düzenlendi. Şenlikte Türk geleneği olarak demir dövüldü, ateş yakılıp üzerinden atlandı. Başkan Hakan Er, yakılan ateşin üzerinden atlayan ilk isimlerden biri oldu. Havanın soğuk olmasına rağmen insanlar Ömer Halisdemir Meydanı’nı tıklım tıklım doldurdu. Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi öğrencileri tarafından da konsere yoğun bir ilgi vardı. Düzenlenen halk konseri ile çok mutlu olduklarını dile getiren vatandaşlar Başkan Hakan Er’i çok sevdiklerini, 1 Nisan’da Niğde Belediye Başkan’ı olarak kendilerini görmek istediklerini belirttiler. Salonlara ve  meydanlara sığmayan halkın iradesi ille de değişim istedi.

Düzenlemiş olduğu gece de yaptığı konuşma ile vatandaşlar tarafından büyük alkış alan Hakan ER şu açıklamalarda bulundu:
“Genelde ülkemizin, özelde Niğde’mizin gelişmesi, bayındır hale gelmesi için bütün bilgi birikimimizi ortaya koyacağız. Planladığımız vizyon 51 projelerimizle güzel şehrimizi torunlarımıza bir gül bahçesi gibi bırakacağımızı size ‘ER SÖZÜ’ olarak veriyorum.
Niğde’mizde yaşayan her hemşerimizin güveneceği bir yönetim anlayışı sergileyeceğimizden asla şüpheniz olmasın. Kasa dolduran, ihale kovalayan, rantçı anlayışla olaylara yaklaşan hiç kimseye fırsat vermeyeceğimin sözünü veriyorum.”
Başkan Adayı Hakan ER “Vizyon 51 Projesi”  ile hem Niğde’yi diğer iller arasında öne çıkaracak hem de bu sayede gerçekleşecek olan projeler ile insanlara çok sayıda istihdam sağlayacaklarını da dile getirdi.

 
Editör: TE Bilişim