Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayları Vedat Bayram, Ahmet Özbek ve Gökhan Budak Bor sanayisinde bütün iş yerlerini tek tek gezerek iyi niyet dualarını aldılar.

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayı Vedat BAYRAM ise'' Biz arkamıza kocaman bir rüzgar aldık. Bu rüzgar sadece burada değil, Türkiyenin her yerinde esmeye devam ediyor. Bu gün 1 şehit haberi daha aldık. Allah bize bu haberleri almayı nasip etmesin. O kınalı kuzularımızın ailelerine yazık. Gencecik kardeşlerimin yaşayacak önlerinde uzun bir hayat olmasını dilerdim. Allah bizi şehitlerimizin mertebesine ulaşmayı nasip etsin. Allah bu ülkeye böyle acılar yaşatmasın'' dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi 2. sıra Milletvekili adayı Ahmet ÖZBEK ''Esnaf kardeşlerim, işte ülkemizin hali ortada. Bu ölen çocuklar hepimizin çocukları. Hepimiz birlik içerisinde olmalıyız. Allah şehitimizin ailesine sabır versin. Burdan baş sağlığı diliyorum.'' dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi 3. sıra Milletvekili DR.Gökhan BUDAK ''Öncelikle Ülkeme ve Milletime başsağlığı diliyorum. Ben dün gece yatağımda rahat bir şekilde uyuduysam o ölen kardeşim bu ülke için canını vermiş kardeşlerim sayesindedir. Bu topraklar nelere şahit olmadıki. Türkün gücünü tüm dünya biliyor. Ama PKK kendi ayagına sıktıgını farkedecek olgunlukta değil Vatan Sağolsun.'' diyerek, yaklaşık 7 saat süren ziyaretlerini noktaladılar.  

Haber-Fotoğraf: Ethem KORKMAZ

Editör: TE Bilişim