Milliyetçi Hareket Partisi seçim çalışmalarına Bor da devam etti. Borda halkla ve esnafla konuşan, Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayları 1 Kasım seçimleri için hız kesmeden devam ediyor.

Haber: Ethem KORKMAZ

MHP Niğde Milletvekili Adayları Bor İlçesinde ziyaretler yaptı. İlk olarak Borlu Ahmet Kuddusi Hazretlerinin Türbesini ziyaret eden, Adaylar burada dua etti. 


Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Vedat Bayram ''Bor'lular, yigit kardeşlerim. Elinizi vicdanınıza koyun söyleyin. Koalisyonu kurdurmayan Devlet Bahçeli mi? yoksa o malum şahıs mı? Koalsiyonu kurmayan o  400 milletvekili isteyende o. Milli istiyormuş yerli istiyormuş. Şimdi size soruyorum ben gayrı milli miyim? MHP Milletvekilinden daha milli varmı? Onun milli dedikleri düne kadar partisinde olan Mehmet Dengir Fırat  milli miydi?  Şu anda HDP Milletvekili. Partileri onlar kurmadımı? Mehmet Dingir Fırat mı milli, Hüseyin çelikmi mi yoksa kardeşiniz Niğdeli Vedat Bayram mı milli?


Borlu hemşerilerim keşke bu günleri görmeseydik. 140 tane çocugumuz al bayrağa sarılıp şehit olmasaydı da Vedat Bayram da Milletvekili olmasaydı. Biz bunlara çözüm sürecinin yanlış oldugunu anlattık. Kandildeki karayılanla, Türk askerini aynı çuvala sokuyorsunuz dedik. Valilere emir yolluyorsunuz, Operasyon için izin vermiyorsunuz. 5 senedir Jandarma operasyon için izin istiyor, Vali izin vermiyor. Neden izin vermiyosun? Neden şehidin ülkenin Valisi olmuyorsunda, İktidarın valisi oluyorsun? Türk milletinin çocuğunu kana bulayan çocukların günahıda vebalide bunların omuzlarındadır.'' dedi.

Ahmed Kuddusi Hazretleri Türbesi Ziyareti

Bu gün borda güne dualarımızla başladık.

Posted by Vedat Bayram on 6 Ekim 2015 Salı

Bor Çıkarmamız dan geriye kalanlar.

Posted by Vedat Bayram on 6 Ekim 2015 Salı



Editör: TE Bilişim