MHP Niğde İl Başkanlığı Niğde’nin ilçe ve köylerindeki sorunları yerinde tespit edebilmek ve sorunlara çözüm önerileri hazırlayabilmek maksadıyla (Ar-Ge) Araştırma Geliştirme  çalışmalarına başladı.
 
 İl Başkanı Sayın Hikmet BEKİL’in önderliğindeki çalışma grupları köy köy, kasaba kasaba dolaşarak sorunları yerinde tespit edecekler.
 
Konuyla ilgili olarak MHP Niğde İl başkanı Hikmet Bekil basın açıklaması yaptı.
 
Bekil Açıklamasında şu görüşlere yer verdi.
 
“2011 genel seçimlerinin yaklaştığı, sandığın halkımızın önüne koyulacağı muhakkaktır. Dolayısıyla köylümüzün sorunlarını yerinde tespit ederek, bu sorunlara ilişkin çözümler üretmek amacıyla “GİDİLMEDİK EV, ÇALINMADIK KAPI, DİNLENMEMİŞ SORUN, SIKILMADIK EL KALMAYACAK!” diyerek yola çıkıyoruz. MHP olarak 40 yılı aşkın süredir milletimizin gönlünde ancak ve yalnız bu şekilde yer bulduk. Bundan sonra da aziz milletimizin derdini derdimiz addederek yola devam edeceğiz.
 
Bugün gelinen noktada en mühim mesele devletimizin beka meselesidir. Ancak köylümüzün de sorunları göz ardı edilemez bir gerçektir. Gerek çiftçimizin belini büken tohum meselesi gerekse gübre ve diğer giderlerdeki artış ne yazık ki önümüze hazin bir tablo çıkarmaktadır.
 
Ancak şurası da bir gerçektir ki Melendiz Ovasındaki çiftçinin sorunuyla Çamardı’daki çiftçinin sorunu bire bir örtüşmez. Gerçekleri görerek, sorunları bilerek çözümler üretilebilir. MHP Niğde İl Başkanlığı olarak üzerimize düşen görev ve sorumlulukların bilincindeyiz. Bu nedenledir ki köylümüzün, işçimizin, emeklimizin, esnafımızın temel sorunlarını tespit ederek “Bu güçlükleri nasıl ortadan kaldırabiliriz?” sorusunun cevabını arayacağız. Deneyimli kadrolarımız, ilkeli, bilgili ve dürüst liderimiz Sayın Devlet BAHÇELİ Bey’in talimat ve görüşleriyle de bu meselelere hangi çözümleri getireceğimizi milletimizle paylaşacağız.
 
Tüm hemşerilerimizden bizlere bu çalışmamızda yardımcı olmalarını rica ediyorum. Çünkü bu çalışmanın hedefi ve yegâne gayesi yüce milletimize daha iyi hizmet sunabilmektir. Arge ekiplerimize çalışmalarında başarılar diliyorum.”
 
Basına ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.
 
Editör: TE Bilişim