MHP Aday Adayları Ahmet Özbek, Mahide Yaramış ve İbrahim Cezmi Birer, Çamardı İlçesi Pazaryerini Bademdere Kasabası’nı, Burç, Kılavuz ve Celallar Köyü’nü ziyaret ederek vatandaşın sorunlarını dinledi.
 
            MHP Aday Adayları, çalışmalarına devam ediyor. 12 Haziranda yapılacak olan genel seçimlere hızla yaklaşılırken, MHP Aday Adayları da Niğde Merkez, ilçe, kasaba ve köylerde başlattığı çalışmaları aralıksız sürdürüyor.
 
             MHP’yi iktidara taşımak amacıyla başlatılan çalışma programlarına ara vermeden devam eden MHP Aday Adayları, Ahmet Özbek, Mahide Yaramış, İbrahim Cezmi Birer, MHP İl Başkan Yardımcısı Cemil Erkul ve MHP Niğde Kadın Kolları temsilcileri ile birlikte programları kapsamında Çamardı ilçe pazarında vatandaşla buluştu, Bademdere Kasabası ile Burç, Kılavuz ve Celaller Köyü’nde de vatandaşın sorunlarını dinledi, MHP iktidarının sorunların çözüm reçetesi olduğunu dile getiren aday adayları 12 Haziran’da yapılacak olan genel seçimler için vatandaştan destek istedi.
 
          Çiftçiden, üreticiden, esnaftan kısacası halkın her kesiminden şikâyetler aldıklarını belirten aday adayları, sorunları yakından bildiklerini belirterek, MHP’nin bütün bu sorunları çözecek bilgi, tecrübe ve kadroya sahip olduğunun altını çizdi. 
 

Editör: TE Bilişim