MHP İlçe Başkan Adayı Şimşek’ten Seçim Beyannamesi

Pazar günü yapılacak olan MHP ilçe kongresinde başkan adayı olan Mehmet Şimşek kazandığı taktirde yapacaklarını açıkladı.

Şimşek Açıklamasında; Hayatımın 40 yılında ülkü denilen ve tanışmış olmaktan, hiç bir zaman pişmanlık duymadığım yüce bir mefkure’nin içinde oldum.

Nereye gittiysem, hangi ortam girdiysem ülkümde, ideolejim de benimle birlikte geldi.

Yaşadığım memleketimin ne sorunu olduysa o sorunun karşısında, faydasına ne varsa yanında durdum. Allah’tan başka bir güce eğilmedim. Büyüklerim bana ve yüz binlerce ülkücüye böyle öğretti.

25 Ocakta yapılacak Bor İlçe Kongresinde seçiminde bir gurup arkadaşımla Milliyetçi Hareket Partisi Bor ilçe yönetimine talip olduk.

Sağduyuya, ortak akla talip olduk. Tavsiyelere uyduk ve ekibimiz böyle oluştu…

Hedeflerimiz var.

Halkımızla kucaklaşmak, onların dertleriyle dertlenmek ve mümkün olabildiğince çare olmaktır. Beklentimiz tabi ki var ve en önemli beklentimiz Türk Milliyetçiliği İdeolejisinin İKTİDARI’dır…

Ülkemizin içinde bulunduğu durum ortada. Bölücüler artık şehirlerin bazı bölgelerini kazarak güvenlik güçlerinin girmesini engelliyorlar. En küçük birimde dahi mahkemeler kurulmuş, para basmışlar, sözde sınırlar belirleyip haritalar bastırarak meydan okuyorlar. Bölgede güvenlik güçlerinin eli kolu bağlanmış meydan bölücülere terk edilmiştir. Birileri çıkıp televizyonlarda parti olarak girecekleri seçimden eğer % 10 oy alamayıp meclise giremezlerse iç savaş tehlikesinden bahsedebilmektedir.

Onun içindir ki bu kongre önemlidir.  Kongre sonrası faaliyet alanımız tamamen mahalleler, sokaklar ve evler olacaktır.
Her bir insanımıza konuyu en ince ayrıntısına kadar anlatacağız. Bu ferasete ve vizyona sahibiz.

Hedefimiz yerelde iktidar olmak ve Genelde Merkeze destek çıkmaktır…

Burada kastettiğimiz sadece ilçemiz olmayacak. Beldelerimiz ve köylerimiz de asla ihmal edilmeyecektir. Onların hakları da en şiddetli bir şekilde savunulacaktır…

Geçmişten günümüze memleketimizde yüce Mefkureye hizmette bulunmuş tüm gönül erleriyle kucaklaşmaktır, kucaklaşacağız…

Bizim için bu toprakları vatan gören herkes değerlidir, asla öteki tarafta olmayacak. Halkımızın değerleri değerimizdir. Öyle ki bizi öteleyenleri bile kucaklayacak basirete sahip olacağız…

Halkımızla kucaklaşacağız ve sıcak temas kuracağız…

Mazlumun zaten yanında idik. Sesimiz patimizin bize verdiği güçle daha da yükselecek.

Her arkadaşımız bizim için bindir. İşçimizi, memurumuzu, çiftçimizi, esnafımızı kimseye ezdirmeyeceğiz. Özellikle bu konuda Gerektiğinde masaya yumruğumuzu en sert şekilde vuracağımızdan da kimsenin şüphesi olmasın.

Tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızla her zaman irtibat içinde olacağız. Gerek elektronik posta gerek partimizde ki sabit bir telefon ile halkımızın her zaman bizlere ulaşmalarını sağlayacağız.

Halkımızın haklı taleplerini takip edeceğiz. Uzatılan el asla boş çevrilmeyecek. Kim bir taleple gelmişse bizzat dinlenilecek,  ilgilenilecek ve sonuç alınana dek takip edilip geri dönülecek.

Partimiz mensuplarıyla belirlenmiş gündemlerle belirli aralıklarla toplanıp fikirlerini alacağız. Faaliyetlerimizle ilgili üyelerimizi bilgilendireceğiz. İlçe Başkanlığını istişare ile meşveret ile ortak akılla birlikte yöneteceğiz.

Partililerimizin görev alacağı ve gönüllülük esasına dayalı olarak komisyonlar kuracak, çalışılacak. Bunlardan bazıları;
İnsan hakları komisyonu kuracağız. Şehrimizde nerede insan hakkı ihlali varsa duyuracağız yetkili makamlar nezdinde yasal işlem başlatılmasını sağlayacağız ve takipçisi olacağız.

Çocuk ve genç hakları komisyonu kuracağız. Çocukların istismar edilmesini engelleyeceğiz. Gençlerimizi her türlü kötü alışkanlıklardan kurtarmak için çalışmalar yapacağız, şu anda da yapıyoruz.

Çevrecilik Milliyetçiliktir. Yaşadığımız kent bizim ve gelecek nesillere en güzel şekilde devretmeliyiz. Bu anlayıştayız. Çevre ve kent komisyonu kuracağız.

Kültür ve sanat komisyonu kuracağız. Şehrimizin sosyo-kültürel yapısını canlandıracak faaliyetler yapacağız. Şehrimizin değerleri ile halkımızı kaynaştıracağız. Hemşericilik bilincini yaygınlaştıracağız.

Her yıl şehir dışındaki Niğdelileri de davet edeceğimiz Bor günleri tertip edeceğiz.

Memleketimizin daha yaşanabilir bir yer hale gelmesi ticaretin ve istihdamın artırılabilmesi için sivil toplum kuruluşlarıyla sürekli görüşeceğiz, istişareler edeceğiz, ortak projeler gerçekleştireceğiz. Öneriler sunacağız.

Gerek yerel gerek milli siyaset ve güncel konularda kamuoyunu sürekli bilgilendireceğiz. Mutlaka görüşümüzü kamuoyuyla paylaşacağız ve yasal zeminde kamuoyu oluşturacağız.

Çok daha fazlasını yapacak idrake ve hareket kabiliyetine sahibiz. Eğer Bor kongremiz taktir ederse ve bizi seçerse kısa sürede fark edileceğimize ve Bor' da değişim yaratacağımıza ve pek çok yere de örnek olacak işlere imza atacağımıza inancımız ve kendimize güvenimiz tamdır.

Bor için yapılacaklar için seçimi beklemeyeceğiz, seçim geldiğinde ise 3 hilali büyük bir onurla dikeceğiz. Sözü namus biliyor ve söz veriyoruz. Asla durmayacağız.

Yeminimiz adına söylüyoruz ki, Yüce Mevla bizi mahcup etmez inşallah…

Ekip olarak ortak söylemimiz ‘Ne Mutlu Türküm Diyene’ dir…

Kongremizin Bor Halkına, Niğde’mize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyoruz…


 
 
 
 
Editör: TE Bilişim