Ak Parti’de Adaylık  başvuruları sürüyor.Son olarak ilimiz merkezinde 30 yıldır ticaret yapan işletmeci Mansur Esen dün saat 15.00’de parti binasında adaylık başvurusunu yaptı.
 
   Mansur Esen aday adaylık başvurusuna ilişkin belgeleri il başkanı Muzaffer Şahiner’e teslim etti.Düzenlenen programa belediye başkanı Faruk Akdoğan,İl Başkanı Muzaffer Şahiner,merkez İlçe Başkanı Ahmet Erdoğan,Gençlik Kolları Başkanı Fatih Emre Esen belde belediye başkanları ve partili vatandaşlar katıldı.
 
 Toplantıda söz alan Mansur Esen:
 ‘’Türkiye için çok önemli günlerin arefesindeyiz.2023 yılının büyük,sözü dinlenen,güçlü Türkiye’si hedefine ulaşmak için yeni bir seçime hazırlanıyoruz.30 yıldır Niğde’nin siyaset,kültür ve ticaret hayatında aranızda bulunan bir arkadaşınızım. Siyasete yeni başlamıyorum 2004 ve 2009 seçimlerinde de AK PARTİ’den belediye meclis üyesi adayı olarak aktif siyasetin içerisindeydim.
 
   Niğde’nin daha fazla gelişmesi,büyümesi,Ankara’dan çok daha fazla destek ve yatırım alabilmesi,Ankara bürokrasisi ile Niğde’mizin arasındaki engelleri kaldırmak, hızlı hizmet kanalları kurmak başta belediye başkanımız Faruk Akdoğan olmak üzere tüm yerel yöneticilerimizi güçlü ve hızlı hizmet üretir hale getirmek için,donanımlı ve hazır olarak aday adaylığımı açıklıyorum.
 
   Niğde her türlü hizmeti ve yoğun hizmet üstü çabayı hak ediyor.Türkiye’mize ve Niğde’mize hizmet boynumuzun borcudur.
 
   Şehrimizin siyaset üstadları ile,kanaat önderleri ile,partili partisiz hemşehrilerimizle, Ankara ve İstanbul’daki büyüklerimizle yaptığım istişare ve danışmalarım sonucunda onların yoğun teşvik ve ısrarları üzerine ,bütün birikimlerim ve imkanlarımla gerçek anlamda hizmete hazırım.
 
   Burada Niğde’mize bugüne kadar emeği ve hizmeti geçen herkese teşekkür ediyorum.
 
   Aday adaylığım süreci nasıl sonuçlanırsa sonuçlansın biz sonuna kadar çalışıp başarıyı, sevinci,gururu birlikte yaşayıp sonucu tevekkül ile karşılaşacağız.
 
   Ben hayatım boyunca sadelikten yana oldum.Gösterişten uzak sade bir şekilde yaşadım.Olduğum gibi göründüm.Yarında Allah nasip ederde seçilirsem yine aynı kalacağım.
 
 Ortak paydamız Niğde’dir.Başbakanımız Sayın R.Tayyip Erdoğan’ın 2023 güçlü,büyük,gelişmiş Türkiye hedefinde yerini alacak gelişmiş ,büyümüş sorunsuz bir Niğde benim en büyük sevdam ve hedefimdir.
 
   Bu amaçla yılmadan ,bıkmadan,usanmadan Niğde’mize ve hemşehrilerimize hizmet üstü gayret ile çalışacağıma huzurunuzda söz veriyorum,taahhüt ediyorum.
 
   Başta Niğde Belediyemiz,İlçe ve Belde belediyelerimiz ile diğer kurumlarımıza Ankara’nın ve yüksek bürokrasinin tüm imkanlarının getirilmesi için sonuna kadar yorulmadan çalışacağıma söz veriyorum.
   Yapılacak işleri sonuçlandırıncaya kadar takipçisi olup ,koparıp,alıp gelmeden vazgeçmiyeceğimi taahhüt ediyorum.
 
   Çünkü ; Niğde’miz ve 337.931 Niğde’li hemşehrimiz bunu fazlası ile hak ediyor.Niğdeli yöneticilerimiz bunu hak ediyor,Niğde Belediyesi ve başkanımız bunu hak ediyor.
 
   Kısacası hizmette ve çalışmada sınır yok diyor verdiğim sözlerimin ve taahhütlerimin sonuna kadar arkasında duracağımı bir kez daha yineliyor,hepinize hayırlı,güzel günler dileyerek ,TÜRKİYE’MİZİN ÖNÜ AÇIK diyorum’’ dedi.
 
 
AK PARTİ NİĞDE MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI MANSUR ESEN KİMDİR?
 
   1962 yılında Niğde’de doğdu.İlk,orta ve lise öğrenimini Niğde’de tamamladı.Lise yıllarında hem okul,hem babasının yanında saatçilik işiyle uğraşırken,hem de kültürel çalışmalara katıldı.Askerlik görevinden sonra babasından saatiçiliği deviralarak ticari hayata atıldı.Hem ticaret , hem siyaset, hem de Niğde’nin kültürel hayatında yer aldı.28 Şubat darbesi sonucu kuruluşu yarım kalan Niğde Vakıflar Platformu’nda aktif rol alarak,zaman zaman sözcülük yaptı.Daha sonra  Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi’ni bitirdi.
 
 2004 ve 2009 yerel seçimlerinde AK PARTİ Niğde Belediye Meclis Üyesi Adayı olarak seçimlerde aktif görev aldı.Halen Niğde Merkez’de Turkcell bayiliği ve saatçilik yapmakta olup evli ve üç çocuk babasıdır.





Editör: TE Bilişim