MHP Genel Başkan Adayı İsmail Hakkı KÜPCÜ, “Türkler Hoşgörüyü evrenselleştirmişlerdir. Ama bunu Türklerin zayıflıkları zannederek halka zorbalık yapanlara her zaman hadlerini bildirmişlerdir. Bugün de bildirmeye hazırdırlar.”

 

KÜPCÜ devamla şu açıklamayı yaptı:

İnsaf sahibi Batılı tarihçilerin ortak görüşü, Türklerin egemenlikleri altındaki halklara olağanüstü parlak dönemler yaşattıkları şeklindedir.

Diğer taraftan yeni keşfedilen Amerika kıtasında yerlilerinden bugüne iz kalmazken, Türkler Avrupalı Hıristiyanların her yerden kovdukları Yahudilere kucak açmışlardır.

Tarihi gerçekler böylesine açık iken, bu ülkede birlikte yaşayan bütün insanlarımıza bazı görevler düşmektedir. 1984 yılından günümüze, günahsız çocukları öldürmekten çekinmeyen teröristlerle aralarına set oluştursunlar. Onları dışlasınlar.

Teröristleri de uyaran KÜPCÜ;

İnsanlara hizmet arzusuyla yaşayan Türklerin bir diğer özellikleri de “İhanet edenlere karşı sertlikleridir.”

Allah Kur’an-ı Kerim’inde “Haddi aşmayın yoksa helak olursunuz’’ buyurmaktadır

Tavsiyemiz haddi aşarak Türkleri, son noktaya gelmeye zorlamamalarıdır. Çünkü, sakin görünüşlü ve hoşgörüyü evrenselleştirmiş Türklerin diğer bir özellikleri “Gerektiğinde hem kendisinin hem karşısındakinin hayatını hiçe saymaktır” diyerek Türk Milletinin sabrının sınanmamasını istedi.

 

Editör: TE Bilişim