Resmi kuruluşları gerçekleşen Gümrük Müdürlüğü ve KOSGEB Müdürlüğünün fiziksel olarak da kuruluşları tamamlanıyor.

Geçtiğimiz gün AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu KOSGEB ve Gümrük Müdürlüklerine tahsis edilecek olan binalarda incelemelerde bulundu.

Milletvekili Kavaklıoğlu’na OSB Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Katırcıoğlu, KOSGEB Müdürü Mehmet Haşim Karaman, OSB Bölge Müdürü Zuhal Katırcıoğlu, OSB programcısı Mahmut Peşin eşlik ederken Kavaklıoğlu tahsisi öngörülen mekânların iki kurumun da ihtiyacını karşılayacak durumda olduklarını gördüklerini kaydetti.

Niğde Organize Sanayi Bölgesi yönetimine tahsisler için teşekkür eden Kavaklıoğlu “KOSGEB ve Gümrük Müdürlüğüne tahsis edilecek binalarda incelemelerde bulunduk. Vatandaşlarımıza etkin ve verimli hizmet verecek mekânlar olacak diye umuyoruz. Niğde’de ithalat ve ihracat işlemlerinin, uluslararası ticari işlemlerinin gümrükleme işlemlerinin artık Niğde’de yapılacak olması ticari hayatımıza ivme kazandıracaktır. KOSGEB Niğde Hizmet Merkezi Müdürlüğü ilimizdeki imalat, ticaret ve hizmet sektörlerindeki küçük ve orta ölçekli işletmelere KOSGEB desteklerini yerinde, hızlı ve daha etkin bir şekilde sunacağına inancımız tamdır. İlimize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.










Editör: TE Bilişim