Bir süre önce kuruluşu gerçekleşen KOSGEB Niğde Hizmet Merkezi Müdürlüğüne İl Müdürü ataması gerçekleşti.


İl müdürlüğü görevine Mehmet Haşim Karaman getirildi.
Resmi gazetede yayınlanarak resmi kuruluşu gerçekleşen KOSGEB Niğde Hizmet Merkezi Müdürlüğünün personel atanması ve yer tahsisi ile de fiziksel kuruluşu gerçekleşmeye başladı.

     Mehmet Haşim Karaman kimdir?

1968 Malatya doğumlu. İlk, orta, lise ve yüksek tahsilimi Malatya’da tamamladı.  İnönü Üniversitesi MYO İşletmecilik bölümünü, akabinde İ.İ.B.F  Kamu Yönetimi bölümünü bitirdi. Tahsil hayatı süresince muhasebecilik yaptı. Üniversite tahsilinin ardından 1993-1996 yılları arasında sınıf öğretmenliği yaptı. Daha sonra öğretmenlikten ayrılarak Malatya Belediyesi Basın Yayın Müdürlüğü’nde çalıştı. Aynı dönemde yerel bir TV kanalının Genel Yayın Yönetmenliğini ve günlük yayın yapmakta olan yerel bir gazetenin Yazı İşleri Müdürlüğünü yürüttü. 2002-2008 yılları arasında TBMM'de milletvekili danışmanlığı yaptı. 2008 yılında KOSGEB Diyarbakır Hizmet Merkez Müdürlüğü'nde muhasebeci kadrosu ile KOSGEB yılları başladı. 2009 yılında Türkiye'nin en büyük hizmet merkezlerinden biri olan KOSGEB Ankara-Ostim Hizmet Merkezi'ne naklen atandı. 2010-2013 yılları arasında geçici görevlendirme ile tekrar TBMM'de danışman olarak çalıştı. Evli ve üç çocuk babası.

    Kavaklıoğlu’ndan başarı mesajı

İl müdürlüğüne getirilen Karaman’a başarılar dileyen AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu da bir mesaj yayınlayarak şunları kaydetti:

“Daha önce de SİNERJİ ODAĞI olarak hizmet veren KOSGEB temsilciliği il müdürümüzün atanmasıyla fiziksel kuruluş süreci tamamlanmaktadır. Milletvekili olduğumuz günden itibaren KOSGEB’in kuruluşunun sağlanmasını titizlikle takip ediyorduk şimdi
İl Müdürü olarak atanan Mehmet Haşim Karaman’a başarılar diliyorum. KOSGEB Niğde Hizmet Merkezi Müdürlüğü ilimizdeki imalat, ticaret ve hizmet sektörlerindeki küçük ve orta ölçekli işletmelere KOSGEB desteklerini yerinde, hızlı ve daha etkin bir şekilde sunacağına inancımız tamdır. Hizmet Merkezi Müdürlüğü kobilerimizin büyümesinde, girişimciliğin gelişmesinde, yeni yatırımların yapılmasında ve mevcut yatırımların artmasında önemli rol oynayacak, bölge ve ülke ekonomisine büyük katkılar sağlayacak”.


Editör: TE Bilişim