Niğde İl Genel Meclis Başkanı ve Niğde Belediye Başkan Aday Adayı Erdal Koçyiğit, halkla ve esnafla iç içe olarak adaylık sürecinde destek ziyaretlerine başladı.



İl Genel Meclis Başkanlığı sürecinde birçok yatırıma imza atarak Niğde il genelinde gönüllere taht kuran, “Biz halkın hizmetkârıyız, her zaman her yerde halkla birlikte, halkın yanınızdayız ve bundan sonra da halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz” diyerek halkın teveccühü kazanan Başkan Koçyiğit, “Gezmedik mahalle girmedik sokak bırakmayacağız. Tüm halkımızı ziyaret edip onların istekleri doğrultusunda hareket edeceğiz. Yaşanılabilir, modern bir kent hayali ile çıktığımız bu yolda görev verilirse halkımızın hizmetkârı olacağız” dedi.



Gezilerine Bor Caddesi üzerinde bulunan esnaflardan başlayan İl Genel Meclis Başkanı ve Niğde Belediye Başkan Aday Adayı Erdal Koçyiğit, kendisinin de yıllardır ticaret hayatında olduğunu ve esnafın Niğde için önemli olduğunu “esnafın derdi bizim derdimiz” diyerek ziyaretlerine Niğde esnafından başladığını vurguladı.

 

Halkımızın ve Esnafımızın İlgisine Teşekkür Ediyorum

Özellikle Ak Parti cephesinde 13 adayın olduğu zorlu süreçte, halk ve esnaf gezilerine devam eden Başkan Koçyiğit, “Çıktığımız bu zorlu süreçte halkımızın destek, ilgi ve alakasının önemi büyük. Bir politikacı zaten halkın sevgisini ve ilgisini kazanamazsa bir hiçtir. Bu nedenle şahsıma ilgi gösteren desteklerini esirgemeyerek sevgilerini sunan değerli Niğde halkına teşekkürü bir borç bilerek, şükranlarımı sunuyorum” dedi. 






Editör: TE Bilişim