Kitreli Belediye Başkanı İstanbul Kartal Belediye Başkanını  ziyaret etti.

 

Niğde Çiftlik ilçesi Kitreli Belediye Başkanı Abdullah Şener’in vefatı nedeniyle Kitreli’de cenaze törenine katılan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e cenaze törenine katılımı nedeniyle yeni Belediye Başkanı Şefik Aydoğan’ın  ve merhum Belediye Başkanı’nın kardeşi Mustafa Şener teşekkür ziyaretinde bulundu.

 

 Niğde Çiftlik ilçesi  yeni Kitreli Belediye Başkanı Şefik Aydoğan,   Başkan Öz’ün gösterdiği yakın  ilgi ve içten sıcaklığa kasaba halkı adına teşekkür ettiklerini,  Başkan Öz’ü insani değer olan  sevgi, vefa kavramının simgesi olarak gördüklerini söyledi.  Kitreli Belediye Başkanı Şefik Aydoğan Başkan Op. Dr Altınok Öz odasında makamında rahmetli başkan Abdullah Şener resminin yer almasını da çok anlamlı bulduklarını belirterek bu bağlamda da belediye başkanı Altınok Öz’e teşekkür etti.

 

Kartal Belediye Başkanı Op.Dr Altınok Öz’de  Rahmetli başkan Abdullah Şener  çok değerli bir insan olduğunu ve güzel bir dostluk kurduklarını belirterek vefat ettiği günün öncesi gece aradı sohbet ettik ertesi gün Nevşehir’de buluşacaktık.Üzücü haberi aldığımda inanamadım.cenazesine katılırken de sonrasında da duygularım hep yoğun olarak kısa sürede sıcak dostluğumuzu anımsayarak üzüldüm ve o günden beri odamda resmi duruyor.Güzel bir insan iyi bir dostu yitirdik. Kitreli ile bağımız onunla başladı. Kitreli için katkımız ve yapacaklarımız konusunda bize düşen konularda yardımcı oluruz” Dedi. Şefik Aydoğan’a başarı dileyen Op. Dr Altınok Öz özellikle turizme yönelik çabalarının geliştirilmesinin de önemine değindi. Mustafa Şener’de Dr Altınok Öz yakın ilgisinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

 

Görüşmede 24. Dönem Niğde Milletvekili adayı Ömer Fethi Gürer’de yer aldı. Ömer Fethi Gürer Kitrelinin tarih ve doğa zengini bir yerleşme olduğuna değinerek çok değerli dostum Abdullah Şener kaybı hepimizi derinden üzdü. Onun çalışmaları ve projeleri Şefik Başkanda sürdürecek ve Kitreli Niğde ilinde önemli bir merkez olarak gelişecektir. İnanıyorum” Dedi. Kitreli Belediye Başkanı Şefik Aydoğan belediye olarak projelerini ve çalışmaları hakkında da bilgi vererek Kitreli için geleceğin daha güzel olmasına ve değerli başkanımız Abdullah Şener projelerini sonuçlandırmaya gayret edeceğiz. Hep adını hep çalışmalarını yaşatırken kasabamızın sorunlarını çözmeye gayret göstereceğiz. Diye konuştu.




Editör: TE Bilişim