CHP Kemerhisar Belediye Başkan Adayı ve Belediye Meclis Üyesi Beytullah Kirazcı, Cuma günü Pazar ziyareti yaparak, esnaf ve vatandaşla görüştü. Kemerhisar’ın en önemli sorununun işsizlik olduğunu ve çözümün halkçı belediye ile mümkün olacağını ifade etti.

 

Haber- Foto: Gökhan ÖZBEK / TyN HABER

Seçimlere 15 ay olmasına rağmen, Kemerhisar’da seçim atmosferi her geçen gün ısınmaya devam ediyor. Siyasi literatüre Kemerhisar Modeli olarak geçen “Halkın Ön Seçimi”nden sonra ekibiyle birlikte “Alternatif Belediyecilik” kavramını hayata geçiren Beytullah Kirazcı, Cuma günü Kemerhisar pazarını gezerek teşhis ve çözüm noktasında notlar edindi.

 

 

Kemerhisar’ın en önemli sorununun işsizlik olduğunu ifade eden Kirazcı; “Maalesef tüm Türkiye’de olduğu gibi, Kemerhisar’da işsizlik ana sorundur. Buna bağlı sorunlar istihdam gerçekleşmediğinden boy göstermektedir. Şimdi bu noktada halkımıza çözüm üretmek zorundayız. Kemerhisar’ın mevcut istihdam kaynakları tarım ve hayvancılıktır. Belediye’nin bu konuda yapıcı, kendi kendini finanse eden çözümler üretmesi gerekiyor. Birde bölgenin en büyük turizm potansiyeline sahip bir beldesi olmamıza rağmen, nedense sadece yerel yönetimimiz değil, genel yönetimimiz bu konuda duyarsız davranıyor. Bizlerin oluşturacağı kent konseyleriyle bu konuya ilişkin teşhis ve çözümler üreteceğiz. Çünkü halkımız kendi sorunlarını biliyor. Bilinen soruna yine halkımız çözüm üretecek. İşte bizim formülümüzde burada devreye girecek! Çözümü üreten halkı yönetime ortak etmek gerek! Alternatif Belediyecilik kavramımızda yönetime ortak etmenin tek yolu, iktidarı ele almaktır. Sonuç itibariyle bizler ilk yerel seçimde Kemerhisar’da mutlak bir başarıya imza atacağız. Zira 4.300 nüfuslu beldemizde çözüm için yoğun gayret ve emeklerimiz vardır!” dedi.

 

Pazar ziyaretinde vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Beytullah Kirazcı, gelen şikayetleri not ederek, ekibiyle değerlendireceğini ifade etti.

 

Kirazcı sadece 2 ayda kendisine başvuran işsiz sayısının 100 aştığını ifade ederek, ellerinden geldiğince istihdam yaratmaya çalıştıklarını ifade ederek, Kemerhisarlı iş adamların istihdam yaratmasını istedi.







Editör: TE Bilişim