Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Olcay Kılavuz, Niğde Ülkü Ocaklarında Orta Öğretim Öğrencileriyle Buluştu.



Olcay KILAVUZ, karne tatili öncesinde 2011-2012 eğitim öğretim yılının birinci yarısını başarıyla tamamlayan ve takdir belgesi almaya hak kazanan öğrencilere çeşitli hediyeler vererek, onlarla geleceğe ilişkin planları üzerine söyleşide bulundu. Öğrencilerimizin yoğun ilgi gösterdiği buluşmada duygusal anlar yaşandı. Öğrenciler 2023 Lider Ülke Türkiye hedefine nasıl sahip çıktıklarını verdikleri örnekler ve geleceğe dair planlarıyla gösterdiler.

 Öğrencilere hitaben yapmış olduğu konuşmada Sayın Genel Başkan Yardımcımız şu konulara değindi: “Öncelikle bizleri buluşturan ve bir araya getiren Cenab-ı Allah’a sonsuz şükürler olsun. Hepiniz hoş geldiniz şerefler verdiniz. Başarılarınızla bizleri gururlandırınız, geleceğe daha bir umutla bakmamıza vesile oldunuz. Gözlerinizdeki ışık bizleri ve yüreklerimizi aydınlattı. Uzun ve yorucu bir öğretim dönemini geride bıraktınız. Tatili ve dinlenmeyi hak ettiniz.

On beş günlük tatiliniz boyunca, yorgunluğunuzu atacak, gezecek ve eğleneceksiniz. İkinci yarı yılda da aynı başarıyı göstererek aileleriniz ve sevenlerinizi gururlandıracak ve bizleri daha çok çalışmamız gerektiği noktasında heyecanlandıracaksınız. Sizlerle 2023 Lider Ülke Türkiye hedefimize emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz. Sizler; 2023’e Türkiye Cumhuriyeti devletinin yöneticileri olarak şimdiden hazırlanıyorsunuz. Ve 2023’te Cenab-ı Allah’ın izniyle bölgesinde ve dünyada lider olabilmiş bir Türkiye’nin mimarları olacaksınız.

 Hukuktan, tıbbiyeye; eğitimden, mühendisliğe kadar pek çok alanda sizler rol oynayacak ve sizlerin başarılarıyla sizlerin omuzlarında bu ülke yükselecektir. Size olan inancımız tam ve sonsuzdur. Başarılarınızın artarak devam etmesini diliyor; yürüdüğünüz bu yolda Yüce Rabb’imizin yar ve yardımcınız olmasını temenni ediyorum.

 Bu vesileyle hepinizi tebrik ediyor, tatilinizin en güzel şekilde geçmesini diliyorum.

Editör: TE Bilişim