AK Parti Niğde Milletvekili Aday Adayı Ayten Kevser Tengiroğlu’nun resmi web sitesi tıklanma rekoru kırıyor. Günlük ortalamanın 5000 üzerinde olduğu sitede seçmenler mesajlarını bırakarak Ayten Kevser’in adaylığını destekliyorlar.
 www.aytenkevsertengiroglu.com sitesi yayın hayatına gireli çok kısa bir süre olmasına rağmen tıklanma rekoru kırıyor. Eczacı Ayten Kevser kendisine duyulan yoğun ilgiden dolayı bir açıklama yaparak “Anadolu insanı, Niğdeli insanlar artık Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Niğde’yi temsil eden bir kadın milletvekili olmasını istiyorlar. 35 yıllık meslek hayatında edindiğim tecrübeler, kurduğum ilişkilerden dolayı beni milletvekili olarak görmeleri gerçekten benim ve halkım için gurur vericidir.” Dedi.
AK Parti Pazartesi kesin aday listeleri açıklanması beklenirken, Niğde’ye kadın milletvekili kontenjanı tanınıp tanınmayacağı merak konusu. 91 yıllık Büyük Millet Meclisi tarihinde Niğde’yi temsil eden herhangi bir kadın adayın bulunmaması artık Niğdelilerin kadın milletvekili özlemini dile getiriyor.
Renkli kişiliğiyle tanınan Ayten Kevser, geçtiğimiz hafta Perşembe pazarında giydiği yöresel kıyafetlerle seçim çalışması yaparak “İçinizden Biriyim” mesajını halka verdi.
Editörün Notu ; Sitemizde yer alan Ayten Kevser ile ilgili  "Dikkat çeken bayan aday adayı" haberimiz  şuan itibari ile 7124 kere tıklanarak en çok okunan haberler bölümünde yer almaktadır.



Editör: TE Bilişim