Bor İlçesi Kemerhisar  beldesine 165 konut, 1 adet büfe ile birlikte alt yapı ve çevre düzenlemesi inşaatı TOKİ  tarafından ihale ediliyor.

Ak Parti Niğde Milletvekili Ömer Selvi konu ile ilgili yaptığı açıklamada ;  "İimiz Bor Ilçesimize bağlı Kemerhisar Beldemizde 165 Adet Konut, 1 Adet Büfe İle Altyapi ve Çevre Düzenlemesi Insaati Isi TOKİ tarafından 11.02.2014 tarihinde saat 14:30 da ihale ediliyor" dedi. 

Selvi açıklamasının devamında ; " Kemerhisar Beldemizde TOKİ tarafından hemşerilerimiz için üretilen ve önemli bir proje olan 165 konutluk TOKİ Projemizin hayata geçmesi ile hemşehrilerimiz için yeni ve modern yaşam alanları oluşacak ve ülke genelinde hızla yapılan dönüşüm ile oluşturulan sağlıklı ve estetik yaşam alanlarına bir yenisi daha eklenecektir. Ülke genelinde toplu konut idaremiz marifeti ile üretilen beş yüz binin üzerinde konut söz konusudur ben üretilen her bir evde hemşehrilerimizin ve vatandaşlarımızın konutlarında aileleriyle güle güle oturmalarını, hayatlarını mutlu mesut şekilde sürdürmelerini temenni ediyorum."dedi.











Editör: TE Bilişim