AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, hafta sonunu Niğde’de vatandaşlarla iç içe geçirdi. Bor caddesinde esnaf ziyaretleri yaparak sorunlarını dinleyen Kavaklıoğlu, kıraathaneleri de ziyaret ederek vatandaşlarla uzun uzun sohbet etti. Kendisine iletilen sorunlara da anında çözümlerle cevap veren milletvekili, ayrıca taziye ziyaretlerinde de bulunmayı ihmal etmedi.


Sık sık Niğde’de vatandaşlarla iç içe olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Kavaklıoğlu şunları söyledi: “Milletvekili olduktan sonra Ankara’ya çekilmedik, her fırsatta Niğde’deyiz sürekli vatandaşlarla biraraya geliyoruz. Niğde’de olmaktan, Niğde insanın samimiyetini paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Ankara’da fiziken Niğde için çalışıyor olsak da kalbimiz her zaman Niğde’de. Her fırsatta hemşerilerimizin yanında olmaya, onlarla hemhal olmaya devam edeceğiz”.

İl merkezindeki esnaf ziyaretlerinde Kavaklıoğlu’na İl Başkanı Ahmet Özmen, Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, İl Başkan Yardımcısı Emrah Özdemir ve Gençlik Kolları Başkanı Emre Kesek eşlik etti. 


Editör: TE Bilişim