AK Parti Milletvekilleri Ramazan ayını vatandaşlarla iç içe geçirmeye devam ediyor. Vekiller gündüzleri esnaf ziyaretleri akşamları ise iftarlarda vatandaşlarla buluşuyor. Önceki gün de Alpaslan Kavaklıoğlu Ayhan Şahenk Vakfının Hüdavend Hatun Sosyal Salonunda her yıl geleneksel olarak vatandaşlara verdiği iftara katılırken Ömer Selvi ise Bor’da Belediyenin verdiği iftara ve akşam programına dâhil oldu.
Kavaklıoğlu: “Sorun varsa sahibi de var”
Hemşerileriyle Ramazan ayının bereketini iftar sofralarında buluşarak yaşamaktan mutluluk duyduğunu belirten Alpaslan Kavaklıoğlu, “Hayatı paylaştığımız hemşerilerimizle aynı sofrada iftar açmak ayrı bir güzelliktir hatta bir şereftir. Ramazan ayının birlik ve beraberlik yanında şehirde köyde tüm Niğdelilerle buluşmak için eşsiz bir fırsat da sunduğu söyleyen Kavaklıoğlu “Sorun varsa sahibi de var. Bu sorunların sahibi de biz olacağız. Bu nedenle de vatandaşların ayağına kadar giderek sorunlarını dinliyor ve bunların giderilmesi için gerekli yol haritasını çiziyoruz. İnşallah hizmet mevsimi açılacak ve Niğde’nin her yöresi birer hizmet kalesi olacak” diye konuştu.
Selvi: “Ramazan bereketi gibi hizmet getireceğiz”
Ömer Selvi ise Ramazan ayının bereketi ile geldiğini kendilerinin de Ramazan bereketi gibi bir hizmet bereketi sağlamak konusunda kararlı olduklarını ifade etti. Teşekkür ziyaretleri ve Ramazan tebrikleri amacıyla ziyaretlerin süreceğini söyleyen Selvi, vatandaşla aynı sofrada iftar açarak ortak paydada buluştuklarını ve her fırsatta kendilerine iletilen meseleleri dinlediklerini kaydetti.

Editör: TE Bilişim