TBMM’nin açılmasıyla birlikte başlayan yeni yasama dönemi nedeniyle AK Partili Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi bir mesaj yayınladılar. 24. yasama döneminin hayırlı ve uğurlu olmasını dileyen vekiller, Niğde için yeni bir dönemin başladığını ve ilimizi en iyi yerlere taşımak için birlik ve beraberlik içinde hareket edilmesinin önemine işaret ettiler.

 

Birlik ve beraberlik vurgusu

Alpaslan Kavaklıoğlu açıklamasında halkın sorunlarıyla ilgilenen ve hizmet üreten bir siyasi anlayıştan sapmadan, sık sık vatandaşlara giderek halkın nabzını doğrudan tutarak Niğde için verimli bir dönem hedefinde olacaklarını ifade etti. Niğde’nin Ankara’da en güçlü şekilde temsil edileceğini vurgulayan Kavaklıoğlu, ilimizi hak ettiği yerlere taşımak için bir araya gelmek için herkesime çağrıda bulundu.

Ömer Selvi de ilimizin sorunlarının aşılmasında birlik ve beraberliğin çok önemli olacağını söyleyerek yeni yasama döneminde Niğde’nin en iyi şekilde temsili için yoğun bir mesai içinde olacaklarını kaydetti. Selvi, “Meclis çatısı altında ülkemiz kadar ilimiz için de önemli çabalar içinde olacağız. Çok verimli bir dönem geçireceğimizi umuyorum” diye konuştu. 


Editör: TE Bilişim