AK Parti Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi, Niğde’yi karış karış gezmeye devam ediyor. Önceki gün gündüz Bor’da bazı cenazelere taziye ziyaretleri eden ardından da Hotel Tyana’daki Akkaya Platformu toplantısına katılan vekiller öğleden sonra ise Çamardı ilçe merkezi ve köylerine ziyaretler gerçekleştirdiler.
Kavaklıoğlu ve Selvi kendilerine eşlik eden İl ve Çamardı ilçe teşkilatları ile Çamardı Belediye Başkanı Yavuz Soylu ile Beyazkışlakçı, Yelatan, Mahmatlı köyleri ile Çamardı ilçe merkezinde vatandaşlarla buluştular. Ziyaretlerde vatandaşların kendilerine ilettiği sorunları dinleyen vekiller iftarlarını ise Çamardılılarla birlikte açtılar.
Vekiller: “Sorunların takipçisi olacağız”
AK Partili vekilleri büyük bir ilgi ve coşku ile karşılayan Çamardılı köylüler AK Parti’nin 8,5 yılda köylerine önemli hizmetler kazandırdığını belirttiler. Vekiller ise Çamardı’nın köylerinin iyi durumda olduğunu yine de yapılacak hizmetler olduğunu belirterek kendilerine iletilen sorunların takipçisi olacaklarını söylediler. Vekiller, sağlıktan eğitime elektrikten su meselelerine dek uzanan geniş bir yelpazede geçen inceleme gezilerinde Niğde’nin her bölgesinin sorunlarını, taleplerini saptadıklarını ve yakın bir zaman diliminde bu sorunları gidermeye çaba sarf edeceklerini söylediler.
Editör: TE Bilişim