Kavaklıoğlu ve Selvi Bor’dan seslendi: “Millete hizmet etmek büyük bir onur” 
AK Parti milletvekili adayları Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi’nin ilçe, kasaba ve köyleri kapsayan seçim gezilerinin önceki günkü durağı Bor ilçesiydi. Bor’da meşhur Bor pazarında başlayan seçim gezisinde adaylar çok sayıda esnaf ve vatandaşlarla da görüştüler. Adaylar ziyaretlerin amacı halkla buluşmak ve tanışmak olsa da halkın sorunlarını da dinlediler.

Geziye Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, İl Başkanı Muzaffer Şahiner, AK Parti Niğde Merkez İlçe Başkanı Ahmet Erdoğan, AK Parti Bor ilçe başkanı Yavuz Ergun, Gençlik Kolları Başkanı Fatih Emre Esen, Kadın Kolları Başkanı Emine Atıcı ile çok sayıda teşkilat mensubu ile bazı aday adayları katıldı. Bor gezisinde 1. sıra milletvekili adayı Alpaslan Kavaklıoğlu’na yönelik yoğun bir ilgi gözden kaçmadı. Bu dönem Bor’da AK Parti’nin önceki seçimlerden daha fazla oy alacağı ifade edildi. Bor’da gördüğü sevgi selinden memnun kalan Kavaklıoğlu ise doğup büyüdüğü topraklara milletvekili olarak dönecek olmanın kendisini heyecanlandırdığını ifade etti ve “Bu topraklara hizmet edecek olmak büyük bir onurdur” diye konuştu.
 Kavaklıoğlu: “Niğde için bir vizyon belirleme vakti geldi”
Alpaslan Kavaklıoğlu vatandaşlarla sohbetlerinde ve kendilerine iletilen sorunlara dair çözüm noktasında 13 Haziran’dan itibaren yeni bir sayfanın açılacağını ifade etti. Kavaklıoğlu sözlerini şöyle sürdürdü: “Niğde’nin, tüm ilçe kasaba ve köylerimizin sorunları ne ise önce tespit edeceğiz sonra bu sorunları tüketme yolunda çaba sarf edeceğiz. Ama Niğde’nin kalkınma irtifa kazanması için önce bir vizyon belirlememiz gerek. Bunu da Niğdelilerle birlikte yapacağız. Seçim döneminde biz de hayallerle, gerçekleştirilmesi mümkün olmayacak işlerle vatandaşları aldatmayacak, boş vaatlerde bulunmayacağız. Vatandaşlarımıza gerçeklerden ve yapılacak işlerden bahsediyoruz” dedi. Hizmette öncelik sırasının belirlenmesinde halkın sesine kulak vereceklerini de belirten Kavaklıoğlu, hizmeti ortaya koyabilmek kadar bunun sürdürülebilirliği ve sorunlara cevap verebilecek olmasının önemine vurgu yaptı.
 Selvi istikrar için Borlulardan destek istedi
Seçim çalışmaları kapsamında bol bol görüşme fırsatı buldukları vatandaşların sorunlarını dinleyen Ömer Selvi, istikrar ve büyümenin devam etmesi için Borlulardan destek istedi. Ömer Selvi, AK Parti iktidarının 8,5 yıllık siciline bakıldığında hiçbir zaman boş vaatler peşine düşmediğinin açıkça görüleceğini söyledi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın onca icraata rağmen önceki dönemleri kalfalık ve çıraklık olarak niteleyip önümüzdeki dönemi ustalık olarak değerlendirmesinin de önemine değinen Selvi, “Kalfalık ve çıraklık dönemini başarı ile tamamlayan AK Parti iktidarı ustalık döneminde ise memleketimizin inşasını başarı ile tamamlayacaktır. Biz de bu dönemde Niğde ölçeğinde kalkınma hamlelerini atmanın gayretinde olacağız” dedi. AK Parti 2. sıra adayı Ömer Selvi de Kavaklıoğlu gibi Niğde’ye hizmet edecek olmanın gururunu taşıdığını sözlerine ekledi. 
 Fotoğraflara fare tıklayın ve ok tuşu ile devam edin...
Editör: TE Bilişim