24. Dönem Niğde Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi, Niğde geneline yönelik seçim sonrası, gerçekleştirilecek hizmet ve projelerle ilgili ilk ziyaretlerine başladılar.
 
Vekiller, ziyaretlerde vatandaşlarla ve yerel yönetimlerle bir araya gelerek bölgenin sorunları ve beklentilerine ilişkin görüş ve önerileri dinlerken, devam eden çalışmaları da yerinde inceleme gayretinde oldular. Kavaklıoğlu ve Selvi’nin geçtiğimiz hafta sonundaki durağı ise Altunhisar bölgesiydi.

Altunhisar ilçe merkezi ve Yeşilyurt kasabasını ziyaret eden AK Partili vekiller, ilçe merkezinde park ve bahçelerde vatandaşları dinlerken Yeşilyurt kasabasında ise kasaba halkı ile sorun ve taleplere ilişkin görüş alış verişinde bulundular. Yeşilyurtluların ise vekillerden yol talebi vardı. Altunhisar ve Çiftlik arasındaki geçişi sağlayan yolun geliştirilip standardının yükseltilmesini isteyen Yeşilyurtlulara vekiller ise sıcak baktı. Projelerin öncelik ve ödenek açısından yürütüleceğini ifade eden Alpaslan Kavaklıoğlu, kendilerine iletilen talepleri incelemek ve değerlendirmek konusunda gayretli olacaklarını ve sorunların giderilmesi için de planlı, programlı, ölçülü bir yol izleyeceklerini belirtti. Ömer Selvi ise Niğde’nin sorunlarının çözülmesi konusunda tüm AK Parti döneminde olduğu gibi titiz ve vatandaş odaklı bir prensibi benimsemeye devam edeceklerini söyledi.
Öte yandan ziyaretlerde AK Partili vekillere Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, AK Parti İl Başkanı Muzaffer Şahiner, İl Genel Meclis Başkanı Erdal Koçyiğit, Altunhisar Belediye Başkanı Erdal Sarı, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Erdoğan, Gençlik Kolları Başkanı Fatih Emre Esen, AK Parti Altunhisar ilçe başkanı Nihat Uysal, İl Genel Meclis üyeleri Yıldıray Uysal, Ferhat Kavaklıoğlu, Tevfik Avanoğlu, Sabri Bozdağ ile partililer eşlik etti.







Editör: TE Bilişim