Kavaklıoğlu, Tokat ve Amasya’da yerel yönetimlerle biraraya geldi


AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, sorumlu olduğu 3. Bölgedeki illerde yerel yönetimler danışma toplantılarına devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Samsun’da gerçekleştirilen toplantının ardından Kavaklıoğlu Amasya ve Tokat’taydı.


Tokatta AK Parti İl Başkanlığında gerçekleşen yerel yönetimler danışma toplantısına Tokat İl Başkanı Eyüp Eroğlu’nun yanı sıra kalabalık sayıda belediye başkanları ve teşkilat mensupları katıldı. Tokat ili özelinde yerel yönetimlerin masaya yatırıldığı toplantıda Kavaklıoğlu, partisinin yerel yönetimler açısından geldiği noktayı aktardı. Kavaklıoğlu, Amasya programında ise Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir’i makamında ziyaret etti. AK Parti İl Başkanı Osman Faik Salman’ın da bulunduğu ziyarette Başkan Özdemir, Kavaklıoğlu’na Amasya’yı anlattı. Belediyenin projelerinin de masaya yatırıldığı görüşmelerde Özdemir, ziyaretten dolayı Kavaklıoğlu’na teşekkür etti.

AK Parti olarak yerel seçim hazırlıklarına başladıklarını belirterek vatandaştan kopmadan, doğrudan doğruya seçmene ulaşan bir seçim çalışmasından vazgeçmeyeceklerini söyledi. AK Parti teşkilatlarının çok dinamik ve deneyimli bir yapıdan oluştuğunu kaydeden Kavaklıoğlu, her zaman olduğu gibi AK Parti’nin yine milletin gözündeki tek ve son umut ışığı olmayı sürdüreceğini söyledi.




 


Editör: TE Bilişim