Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ın her zaman yanında olduklarını ve Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ın Niğde için büyük bir avantaj olduğunu vurgulayan AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu gayretli çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Akdoğan'ı tebrik etti.

 
AK  Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, gayretli çalışmalar sürdüren Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ı çalışmalarından dolayı tebrik ederek, Belediye Başkanı Akdoğan'ın her zaman yanında yer aldıklarını ve desteklerinin devam edeceğini belirtti.x

 
Şu anda görüntü süper

 
AK Parti Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu; "Belediye seçimlerinden sonra Faruk Başkanın tekrar kazanmış olması Niğde için çok büyük bir avantaj. Ben öyle görüyorum. 5 yılın birikimi var, yeni projeler var. Geleceğe dönük büyük projeler var. Tereddütsüz, kendine sınırlama koymadan elindeki mevcut projeleri gerçekleştirmeye çalışıyor. Şu anda gidişat çok iyi inşallah daha iyi olacak. Biz de yakından takip ediyoruz destek oluyoruz Faruk Başkanımıza, Belediyemize. Niğde Belediyesinin tekrar AK Partide kalmasına ve Faruk Başkanımızın tekrar Belediye Başkanı olmasından memnunum. Faruk Başkanımızın Niğde'de başarılı olduğunu düşünüyorum, daha da başarılı olacağını düşünüyorum. Her zaman da hem destekçisiyiz hem yakın takipçisiyiz. Belediye Başkanımız Faruk Akdoğan'a başarılar diliyorum. Şu anda görüntü süper" dedi.
 
 
Editör: TE Bilişim