AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, Çiftehan’ın kanayan yarasına parmak bastı. Ulukışla’ya bağlı Çiftehan Beldesinde bulunan Emniyet Müdürlüğüne ait terk edilmiş tesislerin kaderi Kavaklıoğlu’nun devreye girmesiyle mutlu sonla bitiyor.


 

Alpaslan Kavaklıoğlu’nun girişimleriyle yıllardır çürümeye terk edilmiş milyonluk tesisler, eğitim ve öğretim faaliyetlerinde yararlanabilmek amacıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne devredildi.  Emniyet personeli için 2001 yılında faaliyete geçen ancak zarar edince kapısına kilit vurularak 9 yıldır kaderine terk edilen milyonluk tesiste mutlu sona ulaşıldı.

 

İl Genel Meclisinden Kavaklıoğlu’na teşekkür

Konuyla ilgili dünkü İl Genel Meclisi toplantısında konuşan Başkan Erdal Koçyiğit, milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu’nun İçişleri Bakanlığı nezdinde yürüttüğü çalışmalar sonucunda tesislerin Milli Eğitim Müdürlüğü’ne devredildiğini söyledi. İl Genel Meclis Başkanı Erdal Koçyiğit, tesislerin bundan sonra Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Uygulama oteli olarak hizmet vereceğini söyledi. İl Genel Meclis Başkanı Koçyiğit ve Ulukışla İl Genel Meclis üyesi Ali Uğurlu, Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu’na bu sorunu çözdüğü için teşekkür ettiler.








ÖNCEKİ HABERİMİZ İÇİN FOTOĞRAFA TIKLAYIN...





 





Editör: TE Bilişim