AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, TBMM ve Bakanlıklar nezdindeki çalışmalarından kalan hiçbir zamanı boş geçirmiyor ve hemşerileriyle iç içe olmaya devam ediyor. Milletvekilinin köy ve beldeleri kapsayan hizmet gezilerinin bu seferki durağı Karatlı’ydı. Karatlı Belediyesini ziyaretle başlayan yoğun program esnaf gezileri ve vatandaş buluşmalarıyla devam etti. Vatandaşların beklentilerini ve sorunlarını titizlikle dinleyen Kavaklıoğlu’ndan Karatlılara bir de altyapı müjdesi geldi. Karatlı’nın altyapı çilesini kökünden bitirecek kanalizasyon projesi İller Bankası’nın 2012 yılı yatırım programına alındı. Karatlı Belediyesi ile İller Bankası arasında protokol imzalanması aşamasına gelinen proje vatandaşların kanalizasyon çilesini sona erdirecek.



Karatlı Belediye Başkanı Faik Okumuş, Alpaslan Kavaklıoğlu’nun ilgisi ve gayretleri ile İller Bankası yatırım programına alınan kanalizasyon hattının yapımıyla Karatlı’nın önemli sorunlarından birinin çözüleceğini ifade etti. Yılladır vatandaşların yaşadığı kanalizasyon sıkıntısının çözüme kavuşacak olmasından çok mutlu olduklarını kaydeden Başkan Okumuş, “Karatlımızın bu yatırıma çok ihtiyacı vardı. Altyapı projemizin gerçekleşecek olmasına vesile olanlardan Allah razı olsun” diye konuştu. Yıllardır kanalizasyon sorunu yaşayan Karatlılılar ise sadece seçimlerde değil seçim sonrasında kasabalarına gelerek sorunlarını dinleyen ve alt yapı konusundaki sorunlarını çözen Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu’na teşekkür ettiler.


Projeler Kavaklıoğlu ile yatırıma dönüşüyor

AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu belediyelerin sorunlarını çözecek projelerin yatırımlara dönüşmesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İller Bankası Genel Müdürlüğü ile sürekli temas halinde olduklarını vurguladı. Kavaklıoğlu, belediyelerin altyapı sorunlarının çözülmesi konusunda desteklerinin devam edeceğinin altını çizerek hizmetleri vatandaşların ayağına götürmek suretiyle belediyelerin yatırımda altın çağını yaşayacağını belirtti. Karatlı’ya gerçekleştirdikleri hizmet gezisinin altyapı müjdesiyle taçlandırıldığını da ifade eden milletvekili, yerel yönetimlerde AK Parti’nin açtığı çığırı sürdürmeye kararlı olduklarını sözlerine ekledi







Editör: TE Bilişim