Belediye-İş Sendikası Şube Başkanı Yusuf Karaca Kemerhisar Belediyesi ile Ek Sözleşme imzalayarak üyeleri için önemli bir kazanıma daha imza attı.

 

Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanlığı görevine geldiği günden beri sendikal anlamda önemli çalışmalara imza atan Şube Başkanı Yusuf Karaca, Kemerhisar Belediyesiyle de imzaladığı ek iş sözleşme ile işçilerin lehine önemli kazanımlar elde edilmesini sağladı.

 

Başarıdan başarıya koşuyor

 

Belediye-İş Sendikası Niğde Şubesinin bugüne kadar görülmemiş şekilde başarılı çalışmalara imza atmasını sağlayan Şube Başkanı Yusuf Karaca; "Kemerhisar Belediyesi bünyesine çalışan işçi kardeşlerimiz için Belediye-İş Sendikası Niğde Şubesi olarak ek protokol imzaladık. Böylelikle işçilerimizin haklarını daha da iyileştirdik. Emekçi kardeşlerim için çalışıyoruz. Başarılı olmak görevimiz" dedi.

 

Kısa sürede önemli diyaloglar kurarak işçilerin haklarının savunulması konusunda girişimde bulunan ve bu girişimlerini işçi lehine başarıyla sonuçlandıran Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Yusuf Karaca, Kemerhisar Belediye Başkanı Beytullah Kirazcı ile belediye çalışanları için Ek İş Sözleşmesi imzaladı.

 

Sendika Şube Başkanı Yusuf Karaca'dan Belediye Başkanı Kirazcı'ya Teşekkür

 

Belediye Başkanı Beytullah Kirazcı ile Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Yusuf Karaca tarafından imzalanan ek iş sözleşmesine göre, Kemerhisar Belediyesinde çalışan işçilerin maaşları 1750 TL'den 2000 TL'ye yükseldi. Yüzde 15 civarında gerçekleşen artıştan dolayı Kemerhisar Belediyesi bünyesinde çalışan işçilerin yüzü gülerken, Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Yusuf Karaca imzalanan sözleşmeden dolayı Kemerhisar Belediye Başkanı Beytullah Kirazcı'ya teşekkür etti.

 

İyi bir sözleşme imzaladık

 

Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Yusuf Karaca, "Kemerhisar Belediye Başkanımız ile işçilerimizin maaşlarının iyileştirilmesi adına gerçekleştirdiğimiz Ek İş Sözleşmesinde emekçi kardeşlerimizin maaşlarının yükselmesini sağladık. Ek iş sözleşmemizi gerçekleştirmiş olmanın gururunu yaşıyoruz. Belediye Başkanımız Sayın  Beytullah Kirazcı Bey'e  çalışan emekçilerin hak ve hukuklarını en iyi seviyeye getirme çabası gösterdiğinden dolayı teşekkür ediyorum. İyi bir sözleşme imzaladık. Belediye-İş Sendikası olarak gayemiz ve amacımız tamamen işçi arkadaşlarımızın menfaatleridir. Belediye Başkanlarımızla kurduğumuz diyaloglar neticesinde sendikamızın başarı çıtasını daha da yükseklere çıkartıyoruz. İşçi arkadaşlarımız sendikalı olmalarının farkını daha çok yaşadıklarını ifade ederek bizlere teşekkür etmekteler. Bende işçi kardeşlerimin teşekkürlerine karşılık diyorum ki, 'Biz yapılması gerekeni yapıyoruz, çalışmak için görev aldık. Emekçilerimizin emeklerini zayi ettirmemek içinde değerli Belediye Başkanlarımızla iyi diyaloglar içerisinde görüşüyor ve olması gerekenin en iyisini yapıyoruz. Sözleşmemizin hayırlara vesile olmasını  diliyorum’’ dedi.


Kemerhisar Belediye Başkanı Beytullah Kirazcı ise "İşçi arkadaşlarımızın üyesi olduğu Belediye-İş Sendikası ile yaptığımız anlaşmadan arkadaşlarım adına mutluluk duydum. Belediye-İş Sendika Başkanımız Yusuf Karaca ile imzaladığımız sözleşmenin işçilerimize hayırlı olmasını diliyorum’’ şeklinde konuştu. 



Editör: TE Bilişim