Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Niğde Şube Başkanı Ramazan Yıldız  Jandarma Teşkilatı'nın 174. kuruluş yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

 

 

Yıldız, Türk silahlı kuvvetleri'nin ayrılmaz bir parçası olan Jandarma Genel Komutanlığı, Türkiye'nin bölünmez bütünlüğünün korunması, milletimizin huzur ve güvenliğinin sağlanması için sarsılmaz bir inançla, millet ve vatan sevgisiyle görev yaptığını söyledi.

 

 

“Jandarmamızın bu yüksek ruh ve şuurla görevlerini yerine getirirken gösterdiği büyük fedakarlık ve ulaştığı başarılar her türlü takdirin üstündedir. Kahraman vatan evlatlarının birlik ve bütünlüğümüz uğrunda gösterdikleri eşsiz fedakarlıklar, ölümsüz birer hatıra olarak milletimizle daima yaşayacaktır” diyen Demir; mesajında daha sonra şöyle konuştu:

 

“Büyük bir vazife aşkı ve sorumluluk anlayışı içerisinde görevini yerine getiren jandarma teşkilatımızın değerli mensuplarını, hayatlarını feda etme uğruna ortaya koydukları cesur, kararlı ve özverili çalışmalar için tebrik ediyorum. Bu vesileyle Jandarma Teşkilatımızın değerli mensuplarının, eş ve çocuklarının bu özel gününü kutluyor,   başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk  olmak üzere tüm silah arkadaşlarını ve aziz  şehitlerimizi rahmet ve minnetle, kahraman gazilerimizi şükranla anıyorum.”








Editör: TE Bilişim